Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός: Η τραγουδίστρια πόσταρε το τεστ
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός: Η τραγουδίστρια πόσταρε το τεστ

Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός: "Άλλο πράγμα η δυσπιστία και άλλο η ανοησία", έγραψε μεταξύ άλλων η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό.

Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός: Πριν από μερικές ημέρες, η Αγγελική Ηλιάδη γνωστοποίησε πως έχει διαγνωσθεί θετική στον κορονοϊό. Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε καραντίνα και σε συνεντεύξεις που παραχώρησε, μίλησε για την κατάσταση της υγείας της. Μεταξύ άλλων μάλιστα, εξομολογήθηκε πως πριν νοσήσει από κορονοϊό ήταν καχύποπτη με την όλη κατάσταση και με το αν… υπάρχει ο ιός.

Η τραγουδίστρια έχει δεχθεί άπειρα μηνύματα από τους διαδικτυακούς και από θαυμαστές της, με ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Ωστόσο, κάποιοι φαίνεται πως αμφισβητούν τα όσα λέει κι έτσι αποφάσισε να δημοσιεύσει μέσω των stories του instagram, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που αποδεικνύουν πως είναι θετική στον κορονοϊό.

“Άλλο πράγμα η δυσπιστία και άλλο η ανοησία. Επειδή έχει κουράσει το θέμα και δεν αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για την υγεία μας και επειδή επίμονα μου το ζητήσατε… ορίστε… προσοχή…. προσοχή…”, έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Δείτε ακόμη

Σε καραντίνα η Αγγελική Ηλιάδη: “Δεν μπορούσα να πάω από το ένα δωμάτιο στο άλλο”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις