Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός: “Δεν μπορούσα να πάω από το ένα δωμάτιο στο άλλο”
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός: “Δεν μπορούσα να πάω από το ένα δωμάτιο στο άλλο”

Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός: Από κορονοϊό νόσησε η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, η οποία παραμένει σε καραντίνα και είναι καλά στην υγεία της.

Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός: Από κορονοϊό νόσησε η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, η οποία παραμένει σε καραντίνα και είναι καλά στην υγεία της. Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS, η τραγουδίστρια ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία της, παρά τα συμπτώματα που είχε. “Δόξα τω Θεώ καλυτερεύω. Γύρω στις 17 Αυγούστου ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα οπότε τώρα πάω προς το τελείωμα. Είχα πυρετό, δυσκολία στην αναπνοή, πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση”. “Δεν μπορούσα να πάω από το ένα δωμάτιο στο άλλο, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα”, είπε η τραγουδίστρια.

Η Αγγελική Ηλιάδη σημείωσε πως δεν γνωρίζει πως κόλλησε τον ιό , αφού τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας. “Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλησα. Συναναστράφηκα μόνο με δύο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ που βγήκε αρνητικό”. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε πως ήταν δύσπιστη απέναντι στον ιό και δεν περίμενε να κολλήσει η ίδια. “Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω, πραγματικά δεν το περίμενα. Μετά όμως από την εμπειρία μου θέλω πραγματικά ο κόσμος να ακούσει ότι αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι. Πρέπει να το δούμε πολύ πιο υπεύθυνα από εδώ και πέρα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις