Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

22

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 16χρονη Τρίκαλα νέα: Τι βρέθηκε στο κινητό της
ΕΛΛΑΔΑ

16χρονη Τρίκαλα νέα: Τι βρέθηκε στο κινητό της

16χρονη Τρίκαλα νέα: Tο πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος, της άτυχης Μαρίας από τα Τρίκαλα που βρέθηκε νεκρή έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλεία, ενημερώθηκε για τα συμπεράσματα που έβγαλαν οι αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με το trikalavoice.gr.

16χρονη Τρίκαλα νέα: Ολοκληρώθηκε, ως ένα βαθμό, η έρευνα στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης Μαρίας που βρέθηκε νεκρή στα Τρίκαλα. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Σαμαρτζής, ενημερώθηκε το πρωί της Πέμπτης για τα συμπεράσματα που έβγαλαν οι αστυνομικές Αρχές. Το σήμα του κινητού της 16χρονης Μαρίας Χυσένι, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, εντοπίζεται αρχικά στον χώρο του Προφήτη Ηλία, λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

Από εκεί φέρεται να συνέταξε ένα μήνυμα προς την αδερφή της, όπου της εκμυστηρεύεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, πόσο την αγαπάει την ίδια, αλλά και όλους. Το μήνυμα δεν εστάλη, αλλά το φωτογράφισε η ίδια με το δεύτερο κινητό της και το κράτησε αποθηκευμένο. Βρέθηκαν επίσης χιλιάδες φωτογραφίες της ίδιας και μηνύματα από τα οποία δεν προκύπτει κάτι για την υπόθεση. Αναμένονται τα στοιχεία και από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για τις τηλεφωνικές της επικοινωνίες εκείνο το βράδυ.

Δείτε ακόμη

Covid: Ασθενείς από 16 ετών στον Ευαγγελισμό – Το σενάριο “Παρισιού” στο τραπέζι
Νέα σενάρια για το άνοιγμα των σχολείων- Σε δύο φάσεις ή στις 14 Σεπτεμβρίου για όλους τους μαθητές
Βάσεις 2020: Τα αποτελέσματα ανά σχολή – Αναλυτικοί πίνακες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις