Γιάννης Πάριος γιοί: Ονειρεμένες οικογενειακές διακοπές στην Πάρο

LIFESTYLE

Γιάννης Πάριος γιοί: Ονειρεμένες οικογενειακές διακοπές στην Πάρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Γιάννης Πάριος γιοί: Το μεσημέρι της Πέμπτης, λοιπόν, ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, δείχνοντας πώς περνάει τις διακοπές του με τον μπαμπά του.

27.08.2020 | 20:47

Γιάννης Πάριος γιοί: Στην μαγευτική Πάρο βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Γιάννης Πάριος μαζί με τους γιους του και από ότι φαίνεται περνάνε τέλειες οικογενειακές στιγμές. Το μεσημέρι της Πέμπτης, λοιπόν, ο μεγαλύτερος από τους δύο γιους που έχει αποκτήσει με την Σοφία Αλιμπέρτη, Μιχαήλ, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, δείχνοντας πώς περνάει τις διακοπές του με τον διάσημο μπαμπά του στο εξοχικό τους.

«Σπίτι με τον πατέρα μου να ακούμε μουσική. Αληθινά πλούτη», έγραψε χαρακτηριστικά ο γιος του τραγουδιστή. Επίσης να υπενθυμίσουμε η Σοφία Αλιμπέρτη έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί του Αιγαίου από το 2013 και δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί, έχοντας ανοίξει την δική της καφετέρια. Μάλιστα πρόσφατα ο μικρότερος γιος της ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την αγαπημένη ηθοποιό και παρουσιάστρια, όπου την είδαμε να ποζάρει χαμογελαστή με τα παιδιά της.

Δείτε ακόμη

Σε καραντίνα η Αγγελική Ηλιάδη: “Δεν μπορούσα να πάω από το ένα δωμάτιο στο άλλο”
Στέλλα Γκαντώνα: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της στα δελτία του OPEN
Με τον γιο του Αποστολάκη η Κάτια Ταραμπάνκο;
Οι πρώτες δηλώσεις της Χαρμαντά για την σχέση της με τον Μπάτλερ (vid)
Η chic εμφάνιση της Στεφανίδου στην Oxford Street (pic)
Ιωάννα Κιοσσέ: «Αποκλείστηκα από το GNTM λόγω διαδικτύου»
Exit mobile version