Τατιάνα Στεφανίδου Λονδίνο: Ο περίπατος στην Oxford Street

LIFESTYLE

Τατιάνα Στεφανίδου Λονδίνο: Ο περίπατος στην Oxford Street

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Τατιάνα Στεφανίδου Λονδίνο: Τις βόλτες της στο Λονδίνο κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου καθώς αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και βοηθά το γιο της στο νέο του ξεκίνημα στο Πανεπιστήμιο.

27.08.2020 | 15:42

Τατιάνα Στεφανίδου Λονδίνο: Τέλος οι καλοκαιρινές διακοπές για την Τατιάνα Στεφανίδου καθώς αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Λονδίνο στο πλευρό του γιου της Νικόλα Ευαγγελάτου, καθώς πρόκειται να ξεκινήσει τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Kent. Πιο συγκεκριμένα, ο γιος της παρουσιάστριας θα κάνει Master στα Οικονομικά (Investment and Wealth Managment MSc) στο Πανεπιστήμιο Imperial στο Λονδίνο. Η Τατιάνα, που προτεραιότητά της έχουν τα παιδιά της, αποφάσισε να τον ακολουθήσει και να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στο καινούριο του σπίτι και τη νέα καθημερινότητά του.

Ως λάτρης των social media και πιο συγκεκριμένα του  Instagram, δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις στιγμές που περνά στο Λονδίνο. Tο πρωί της Πέμπτης, δημοσίευσε ακόμα ένα στιγμιότυπο από πρωινή βόλτα που έκανε στην Oxford Street, θέλοντας να του πει την «καλημέρα» της. Ντυμένη casual αλλά και chic τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

«Αθάνατη Ελληνίδα μάνα η Τατιάνα Στεφανίδου!»

Η όμορφη παρουσιάστρια το βράδυ της Δευτέρας αποφάσισε να κοινοποιήσει στο διαδίκτυο και άλλη μια φωτογραφία της, δείχνοντας μας πως περνάει τα βράδια της εν μέσω κορονοϊού στο Λονδίνο. Η ίδια λοιπόν έχει κάνει ένα ποστ στο οποίο φαίνεται να σιδερώνει τα ρούχα του γιου της και τρολάρει τον εαυτό της. «Τι κάνω στο Λονδίνο εν μέσω κορονοϊού; Δες την επόμενη φωτό… Αθάνατη Ελληνίδα μάνα!» έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησης της, η Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Δείτε ακόμη

Ιωάννα Κιοσσέ: «Αποκλείστηκα από το GNTM λόγω διαδικτύου»
Η Izabel Goulart αναστατώνει τη Μύκονο
Η Βάσω Λασκαράκη μας ξεναγεί στο πατρικό της πεθεράς της (pics)
Exit mobile version