Αποστολάκης – Ταραμπάνκο: Κάτι τρέχει με τους Θαλασσόλυκους

LIFESTYLE

Αποστολάκης – Ταραμπάνκο: Κάτι τρέχει με τους Θαλασσόλυκους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αποστολάκης - Ταραμπάνκο: Γνωρίστηκαν μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή που συνεργάζονται.

27.08.2020 | 17:27

Αποστολάκης – Ταραμπάνκο: Η Κάτια Ταραμπανκό που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης συνεργάζονται μαζί στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ «Οι Θαλασσόλυκοι».

Η νικήτρια του GNTM 2 και ο πρώην παίκτης του MasterChef, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, φαίνεται πως έχουν έρθει πιο κοντά κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο σεφ που ήταν σε σχέση με την ηθοποιό Ελένη Βαΐτσου, την οποία μάλιστα είχε γνωρίσει στους γονείς του, χώρισε αθόρυβα το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με το Ciao τα σύννεφα στη σχέση της Ελένης Βαϊτσου με τον γνωστό σεφ όλο υπήρχαν μήνες, όμως λάδι στις φήμες, ήρθε να ρίξει και η συνέντευξη της ηθοποιού που σε ερώτηση που αφορούσε σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας απάντησε: «Δεν μπορώ να πω πως είμαι άνθρωπος των πλάνων. Δεν σχεδιάζω τίποτα μακροπρόθεσμα και δεν έχω στο μυαλό μου πώς θα ήθελα να είμαι σε κάποια χρόνια. Μου αρέσει να αφήνω τα πράγματα να προκύπτουν. Προτιμώ την έκπληξη από την απογοήτευση των ανεκπλήρωτων ονείρων και προσδοκιών. Και σχέδια όπως ο γάμος, η οικογένεια ή τα παιδιά χρειάζονται δυο ανθρώπους να τα κάνουν μαζί».

Τι έφερε τα προβλήματα;

Διαφορές απόψεων και νοοτροπίας, απαντούν όσοι ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα, αλλά και διαφορές στο πώς βλέπουν τη ζωή τους στο άμεσο μέλλον. Επίσης, το γεγονός ότι και οι δυο έχουν ρίξει το βάρος, αυτή την εποχή, στην καριέρα τους, κάτι που αφήνει ελάχιστο χρόνο στη μεταξύ τους σχέση. Να θυμίσουμε πως η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και αποκαλύφθηκε όταν οι δυο τους εθεάθησαν να κάνουν διακοπές στα Κουφονήσια μαζί με τους γονείς εκείνου, που επίσης βρίσκονταν στο νησί.

Οι δυο τους κράτησαν από την αρχή πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας αποφεύγουν να μιλούν για τις σχέσεις τους.

Exit mobile version