Στέλλα Γκαντώνα Open: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της παρουσιάστριας

LIFESTYLE

Στέλλα Γκαντώνα Open: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της παρουσιάστριας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Στέλλα Γκαντώνα Open: Γνωστός δημοσιογράφος αντικαθιστά στα δελτία ειδήσεων την Στέλλα Γκαντώνα που αποχώρησε από το OPEN.

27.08.2020 | 18:26

Στέλλα Γκαντώνα Open: Ο δημοσιογράφος, Γιάννης Παπαδόπουλος εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN όπως ανακοίνωσε το κανάλι, αντικαθιστώντας τη Στέλλα Γκαντώνα στην παρουσίαση των δελτίων του Σαββατοκύριακου. “Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, με μακρά και επιτυχημένη διαδρομή στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες, θα ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων το Σαββατοκύριακο και ρόλο σχολιαστή στο καθημερινό κεντρικό δελτίο” σημειώνει ο τηλεοπτικός σταθμός.

Υπενθυμίζεται ότι η Στέλλα Γκαντώνα αποχώρησε πρόσφατα από το OPEN και βρήκε νέα επαγγελματική στέγη στο Mega. “Το MEGA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα, η οποία με την παρουσία της θα ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα”, ανέφερε η λιτή ανακοίνωση του μεγάλου καναλιού.

Δείτε ακόμη

Με τον γιο του Αποστολάκη η Κάτια Ταραμπάνκο;
Οι πρώτες δηλώσεις της Χαρμαντά για την σχέση της με τον Μπάτλερ (vid)
Ιωάννα Κιοσσέ: «Αποκλείστηκα από το GNTM λόγω διαδικτύου»
Παντρεύεται η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου (pics & vid)
Exit mobile version