Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φωτιά σε γιοτ: Στάχτη το εντυπωσιακό και πανάκριβο “Lady MM”
ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά σε γιοτ: Στάχτη το εντυπωσιακό και πανάκριβο “Lady MM”

Φωτιά σε γιοτ: Ταινία θυμίζει το συγκλονιστικό βίντεο από την φωτιά που ξέσπασε σε ένα από τα μεγαλύτερα και ακριβότερα γιοτ - Έγινε στάχτη και βούλιαξε.

Φωτιά σε γιοτ: Δραματικές στιγμές πέρασαν οι 17 άνθρωποι που επέβαιναν στο γιοτ “Lady MM” το οποίο έπιασε φωτιά και στη συνέχεια βυθίστηκε. Το εντυπωσιακό και πανάκριβο σκάφος κάηκε και βούλιαξε στη θάλασσα της Μεσογείου και συγκεκριμένα ανοιχτά της Σαρδηνίας. Ευτυχώς, τα 17 άτομα – εννέα μέλη πληρώματος και οκτώ Καζάκοι πολίτες – πρόλαβαν να επιβιβαστούν σε σωσίβια λέμβο και να εγκαταλείψουν το γιοτ. Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική ακτοφυλακή πραγματικά σοκάρει από το “Lady MM” -μήκους 47 μέτρων- το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ακριβότερα σκάφη του κόσμου, καθώς εκτιμάται ότι κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Το σκάφος κατευθυνόταν από το Κάπρι στη Σαρδηνία, πριν πιάσει φωτιά τα ξημερώματα της Τρίτης. Το αρμόδιο τμήμα της ιταλικής ακτοφυλακής έλαβε σήμα για το συμβάν και έστειλε άμεσα ένα ελικόπτερο και δυο σκάφη, που βρέθηκαν στο σημείο, περίπου 50 μίλια έξω από το Κάπο Κομίνο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά και την καταστροφή του πολυτελούς σκάφους.

Δείτε ακόμη

Άθλιο σχόλιο βουλευτή του Ερντογάν: «Θυμηθείτε εσείς οι Έλληνες τι ωραία ζούσατε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία»
Η Ρωσία θα έχει και δεύτερο εμβόλιο για τον κορονοϊό τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τον Πούτιν
“Εκπληξη” από τον ΥΠΕΞ Αυστρίας: Να ξυπνήσει η Γερμανία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις