Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τζέσι Λίνγκαρντ Μύκονος: Στο νησί των Ανέμων και άλλος παίκτης της Γιουνάιτεντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζέσι Λίνγκαρντ Μύκονος: Στο νησί των Ανέμων και άλλος παίκτης της Γιουνάιτεντ

Τζέσι Λίνγκαρντ Μύκονος: Το νησί των Ανέμων αποφάσισε να επισκεφτεί και άλλος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο λόγος για τον Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος εθεάθη να κάνει τις βόλτες του στα Ματογιάννια.

Τζέσι Λίνγκαρντ Μύκονος: Σε ένα μεγάλο γήπεδο έχει μετατραπεί και το φετινό καλοκαίρι η Μύκονος. Τελευταία άφιξη αυτή του άσσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος αποφάσισε να ξεκουράσει τα πόδια του στο νησί των Ανέμων. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον 28χρονο μεσοεπιθετικό των “Κόκκινων Διαβόλων” να βολτάρει στα Ματογιάννια παρέα με έναν φίλο του. Δίπλα του ήταν και ένας σωματοφύλακας που πρόσεχε κάθε βήμα του.

Από ότι φαίνεται ο Τζέσι ήθελε να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να μην έχει την τύχη του συμπαίκτη του Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες μπλέχτηκε σε καυγά στην Μύκονο και κατέληξε κρατούμενος και με χειροπέδες για βιαιοπραγία εναντίον αστυνομικού. Να πούμε ότι ο Lingard εκτός από το ποδόσφαιρο, ασχολείται και με τον χώρο της μόδας, αφού έχει την δική του εταιρεία casual ρούχων με την επωνυμία JLINGZ. Δείτε τον άσσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Jesse Lingard στην Μύκονο στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Το ποστ του άσου στο insta

Πρόσφατα ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: “Ξεκινώ από τον άνθρωπο που βλέπω στον καθρέφτη, του ζητώ να αλλάξει τους τρόπους του”. “Αυτή η σεζόν ήταν δύσκολη, για πάρα πολλούς λόγους. ‘Έχασα’ το ποιος ήμουν ως παίκτης και ως άνθρωπος, αλλά ποτέ δεν θέλησα να τα παρατήσω. Ήξερα ποιος είμαι πραγματικά, εντός και εκτός γηπέδων.

Ήξερα πως εφόσον τα ‘χα καταφέρει πρωτύτερα, μπορούσα να τα καταφέρω ξανά. Αυτό σήμαινε πως έπρεπε να δουλέψω πιο σκληρά από ό,τι έως τότε και να εμπιστευτώ όσους είχα γύρω μου, οι οποίοι ήξεραν πώς θα με βοηθήσουν καλύτερα, ώστε να τα καταφέρω. Ξέρω πως οι φαν ήταν εκνευρισμένοι, αλλά πάντα αγαπούσα το club και όσους συνδέονται με αυτό. Αυτή η ομάδα, αυτό το club είναι η οικογένεια μου και θα συνεχίσω να δουλεύω πιο σκληρά από πριν, για να βοηθώ την ομάδα να υλοποιεί τους στόχους της”.

 Δείτε ακόμη

Εκτός Εθνικής Αγγλίας ο Χάρι Μαγκουάιρ
Βραδιά Champions League με δυνατά παιχνίδια
«Χαστούκι» στον Ερντογάν η νίκη του ΠΑΟΚ
Το έπος της Μαρίας Σάκκαρη στη Νέα Υόρκη
Ξεκίνησε η δίκη του Μαγκουάιρ – Τι είπε ο δικηγόρος που τον εκπροσώπησε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις