Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ Μπεσίκτας: Τους φιλοδώρησε με τρία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ Μπεσίκτας: Τους φιλοδώρησε με τρία

ΠΑΟΚ Μπεσίκτας: Τα παιδιά του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο με μια σκέψη, να μην αφήσουν τους αντιπάλους τους να... πάρουν ανάσα! Και τα κατάφεραν.

ΠΑΟΚ Μπεσίκτας: Φαίνεται πως τίποτα δεν του βγαίνει τώρα τελευταία του Ερντογάν. Είχε επισκεφτεί πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Μπεσίκτας σε μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού των παικτών της. Τους ζήτησε μάλιστα να κερδίσουν την ελληνική ομάδα «για εθνικούς λόγους»! Τους εξήγησε την σημασία που είχε για την Τουρκία μια νίκη επί της ελληνικής ομάδας μέσα στη Θεσσαλονίκη! Και οι παίκτες τού είχαν υποσχεθεί τότε ότι θα επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη θριαμβευτές! Επέστρεψαν όχι θριαμβευτές, αλλά φορτωμένοι με μια τριάρα, μιας και ο ΠΑΟΚ τους… φιλοδώρησε με τρία γκολ που πέτυχαν δύο ελληνόπουλα. Δύο ο 18χρόνος Τζόλης και ένα ο λίγο πιο μεγάλος Πέλκας!

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Τα παιδιά του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο με μια σκέψη. Να μην αφήσουν τους αντιπάλους τους να… πάρουν ανάσα! Και τα κατάφεραν. Είχαν υποσχεθεί οι ξένοι ποδοσφαιριστές πως δεν είναι μόνο υπόθεση των Ελλήνων παικτών αλλά όλων. Έτσι κατάφεραν να σημειώσουν στα πρώτα 25 λεπτά δύο γκολ και ένα τρίτο λίγο αργότερα κλειδώνοντας την σπουδαία νίκη επί της τουρκικής Μπεσίκτας, που μείωσε προς το τέλος του ημιχρόνου στο τελικό 3-1!

ΠΑΟΚ Μπεσίκτας: Μια απάντηση στον… σουλτάνο

Με την νίκη του αυτή ο ΠΑΟΚ έδωσε την απάντηση που έπρεπε στην Τουρκία και ιδιαίτερα στον σουλτάνο Ταγίπ Ερντογάν που οραματίζεται ως άλλος Μωάμεθ Β ο Πορθητής την δική του Οθωμανική Αυτοκρατορία. Ήταν ένα χαστούκι στον Ερντογάν! Ένα χαστούκι που ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Δείτε ακόμη

Το έπος της Μαρίας Σάκκαρη στη Νέα Υόρκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις