Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζόνσον κορονοϊός: Δημοσίευμα της Daily Mail για τον Βρετανό πρωθυπουργό
ΚΟΣΜΟΣ

Τζόνσον κορονοϊός: Δημοσίευμα της Daily Mail για τον Βρετανό πρωθυπουργό

Τζόνσον κορονοϊός: Την παραίτηση του από την πρωθυπουργία του Ηνωμένου Βασιλείου αναμένεται να ανακοινώσει το επόμενο διάστημα ο Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής tabloid Daily Mail.

Τζόνσον κορονοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον ετοιμάζεται να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία του Ηνωμένου Βασιλείου, εντός των προσεχών έξι μηνών καθώς προσπαθεί να αναρρώσει από τον κορονοϊό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει, σύμφωνα με τη βρετανική tabloid Daily Mail, ο Σερ Χάμφρει Ουέικφιλντ, ο 84χρονος γαλαζοαίματος και πεθερός του Ντόμινικ Κάμινγκς, ενός εκ των στενότερων συνεργατών του Βρετανού πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Σερ Χάμφρει Ουέικφιλντ παρομοίασε τον Μπόρις Τζόνσον με ένα κουτσό άλογο το οποίο όσο και εάν επιθυμεί να τρέξει, δεν μπορεί ποτέ να το καταφέρει. Η Downing Street αναγκάστηκε να εκδώσει επίσημη διάψευση, κάνοντας λόγο για «ανοησίες». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου νοσηλεύτηκε για περισσότερες από επτά ημέρες σε νοσοκομείο λόγω του κορονοϊού τον περασμένο Απρίλιο, ενώ πέρασε και ένα χρονικό διάστημα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σχετικά με τα σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο

«Δεν τίθεται θέμα να μην ξανανοίξουν τα σχολεία», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον σε συμμάχους του, ανέφερε δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Telegraph. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Τζόνσον σημείωσε ότι το άνοιγμα των σχολείων τον Σεπτέμβριο αποτελεί επιτακτική ανάγκη από κοινωνική, οικονομική και ηθική άποψη και επέμεινε ότι τα σχολεία θα πρέπει να μπορούν να λειτουργούν με ασφάλεια παρά την πανδημία της COVID-19. Οι Sunday Times έγραψαν αυτόν τον μήνα ότι ο Τζόνσον έδωσε εντολή για τη διεξαγωγή εκστρατείας ευαισθητοποίησης του κόσμου για να διασφαλιστεί ότι τα σχολεία θα ανοίξουν εγκαίρως.

Δείτε ακόμη

Ταϊλάνδη: Νεκρή 20χρονη  μαζορέτα μετά από καψόνι
Ο Ερντογάν, ο Μωάμεθ ο Πορθητής και η Αγιά Σοφιά, ένα απίστευτο βίντεο
«Τον πυροβόλησαν μπροστά στα παιδιά του» – Διαδηλώσεις για το νέο περιστατικό αστυνομικής βίας κατά Αφροαμερικανού στις ΗΠΑ
Ξεκινούν οι δοκιμές θεραπείας αντισωμάτων για τον κορονοϊό από την AstraZeneca
Περιστατικά επαναμόλυνσης σε Ολλανδία και Βέλγιο από τον κορονοϊό
«Χειρότερη κι από τον Κιμ η αδελφή του», λένε οι ειδικοί στην Βόρεια Κορέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις