Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μαγκουάιρ Μύκονος: Εξελίξεις στην υπόθεση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαγκουάιρ Μύκονος: Εξελίξεις στην υπόθεση

Μαγκουάιρ Μύκονος: Σύμφωνα με νεότερα τα βρετανικά ΜΜΕ, όλα ξεκίνησαν από μία παρέα Αλβανών, οι οποίοι πλησίασαν τη αδελφή του ποδοσφαιριστή καταλήγοντας να της επιτεθούν και να την τραυματίσουν με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι.

Μαγκουάιρ Μύκονος: Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που παρουσιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ, όλα φέρονται να ξεκίνησαν από μία παρέα Αλβανών, οι οποίοι πλησίασαν τη αδελφή του ποδοσφαιριστή καταλήγοντας να της επιτεθούν και να την τραυματίσουν με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι. Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν κατά την επιστροφή της αδερφής του Χάρι Μαγκουάιρ, στην Αγγλία, ο άσος της Μάντσεστερ κατά την απολογία του στον ανακριτή της Σύρου, δήλωσε ότι το επεισόδιο ξυλοδαρμού προκλήθηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε η αδερφή του σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου.

Η 20χρονη βρίσκεται πλέον στην Αγγλία, στο σπίτι της οικογένειάς της στο χωριό Mosborough κοντά στο Σέφιλντ. Η φιλονικία με την παρέα των Αλβανών στο κλαμπ της Μυκόνου, ήταν εκείνη που ώθησε τον γνωστό ποδοσφαιριστή να αναζητήσει τους δράστες και να ζητήσει τον λόγο για την επίθεση στην αδερφή του.

Ελεύθερος μετά την απολογία του στη Σύρο

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/080 ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, αφού πρώτα του ασκήθηκε δίωξη για επίθεση σε βάρος αστυνομικών τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/08) στη Μύκονο. Ο 27χρονος αμυντικός μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία. Η δίκη του όμως αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη, 25 Αυγούστου.

Μέχρι τότε ο αρχηγός της Μάντσεστερ και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι και εφόσον έχουν διορίσει συνηγόρους που θα τους εκπροσωπήσουν στο δικαστήριο της Τρίτης μπορούν να φύγουν από την Ελλάδα. Πληροφορίες του mykonosvoice.gr, αναφέρουν ότι φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα, καθώς πολλά είναι τα ΜΜΕ που βρίσκονται στη Σύρο αυτή την ώρα. Ο 27χρονος αμυντικός και δύο μέλη της παρέας του, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, αρχικά χτύπησαν και έβρισαν έναν αστυνομικό. Στη συνέχεια αντιστάθηκαν και χτύπησαν άλλους τρεις ένστολους όταν οδηγήθηκαν στο ΑΤ Μυκόνου, ενώ ένας από τους τρεις επιχείρησε να «λαδώσει» για να μην προχωρήσει η διαδικασία σε βάρος του.

Μαγκουάιρ: «Έκανε λογαριασμούς 70.000 ευρώ στη Μύκονο, έπινε πάρα πολύ»

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, πάνω του, μετά τα επεισόδια που έγιναν στην Μύκονο. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σύρου για να απολογηθεί για όσα έγιναν, καθώς μέσα σε όλα, υπήρξε και επίθεση σε αστυνομικό. Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο η υπόθεση συνεχίζει να διερευνάται. Όπως ήταν λογικό, όλη η Αγγλία αλλά και η Ευρώπη, δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με το θέμα του. Μάλιστα, η «Sun» βρήκε και έκανε γνωστό, τον λογαριασμό που πλήρωσε ο αρχηγός των «μπέμπηδων», αναφέροντας παράλληλα, ότι δεν σταμάτησε να πίνει και να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει: «Οι τύποι αυτοί ήταν προφανές πως ψάχνονταν για καβγά μαζί του. Δεν ξέρω τι ομάδα υποστήριζαν, πάντως δεν ήταν σίγουρα φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον έβριζαν, τον έλεγαν άχρηστο και πως παίζει σε τραγική ομάδα. Τον αποκαλούσαν ακόμη και ψυγείο. Του φώναζαν κάποια άσχημα πράγματα για τον ίδιο, αλλά και την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου».

  

Δείτε ακόμη

Με το δεξί ο Τσιτσιπάς στο Western Southern Open
Πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη
Επεισόδια και συλλήψεις στο Παρίσι μετά τον τελικό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις