Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρέφος Κέρκυρα: Σήμερα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέφος Κέρκυρα: Σήμερα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Βρέφος Κέρκυρα: Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια θανάτου, του τεσσάρων μηνών βρέφους αναμένονται σήμερα.

Βρέφος Κέρκυρα: Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό από τη μητέρα του το πρωί της Παρασκευής στην Κέρκυρα. Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων, όπου η 30χρονη μητέρα του βρέφους βρισκόταν για διακοπές.

Η γυναίκα έβαλε το μωρό για ύπνο το βράδυ της Πέμπτης, αφού πρώτα το είχε ταΐσει με το μπιμπερό. Ωστόσο, φέρεται να άφησε το άδειο μπουκάλι στο στόμα του παιδιού για να το πιπιλάει μέχρι να αποκοιμηθεί. Το πρωί η γυναίκα πήγε να δει τι κάνει το μωρό της και παρατήρησε ότι εκείνο δεν κινείτο ούτε αντιδρούσε.

Η 30χρονη αποπειράθηκε να πηδήξει από το μπαλκόνι

Ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατο του μωρού, ενδεχομένως από πνιγμό. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο άκουσμα του θανάτου του παιδιού της, η 30χρονη αποπειράθηκε να πηδήξει από το μπαλκόνι του δωματίου της, ωστόσο την τελευταία στιγμή την κράτησαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου. Η μητέρα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει ψυχολογική υποστήριξη.

Δείτε ακόμη

18χρονος κατηγορείται ότι βίασε τον αδελφό του
Γάλλοι τουρίστες πνίγηκαν σε αρδευτικό κανάλι στην Αμαλιάδα
Απίστευτο! Έσπασε την καραντίνα και βρέθηκε σε κρυφό πάρτι στην Μύκονο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις