Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ραφίνια Ολυμπιακός: Σήμερα στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος μπακ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ραφίνια Ολυμπιακός: Σήμερα στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος μπακ

Ραφίνια Ολυμπιακός: Έρχεται στην Αθήνα ο Ραφίνια προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" προχωρούν και σε ακόμη μια προσθήκη.

Ραφίνια Ολυμπιακός: Μπορεί ο Ραφίνια να αναμένεται το μεσημέρι στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στην απόκτηση και άλλου δεξιού μπακ ενόψει της νέας σεζόν. Οι πληροφορίες που προέρχονται από Αγγλία και Κόσοβο και φέρνουν τον Φλορέντ Χαντεργκιονάι να βρίσκεται μια ανάσα από τους πρωταθλητές φαίνεται πως έχουν βάση.

Ο 26χρονος άσος, γεννημένος στην Ελβετία αλλά διεθνής με το Κόσοβο, ανήκει στην Χάντερσφιλντ η οποία δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει. Φέτος άρχισε τη σεζόν στην ομάδα της Championship μετρώντας 22 συμμετοχές με 2 ασίστ και την ολοκλήρωσε στην Κασίμπασα έχοντας 13 εμφανίσεις.

Back up του Ραφίνια

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από το εξωτερικό, τότε ο ποδοσφαιριστής που μετρά 47 παρουσίες στην Premier League και άλλες 25 (με ένα γκολ) στην Bundesliga ως παίκτης της Ίνγκολσταντ θα αποτελέσει το back up του Ραφίνια στα δεξιά.

Επίσης να αναφέρουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω στον Ραφίνια για το δεξί άκρο της άμυνας λόγω της τεράστιας εμπειρίας αλλά και της δεδομένης ποιότητας που διαθέτει ο Βραζιλιάνος. Βέβαια, ακόμη και σήμερα να ερχόταν και να ξεκινούσε προπονήσεις, ως γνωστόν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό Κυπέλλου δεν θα είχε αφού το παιχνίδι θα γίνει με τα ρόστερ της περσινής σεζόν.

Δείτε ακόμη

Κοντά στην Αλ Νασρ ο Μάνταλος – Παίζει κανονικά στον τελικό Κυπέλλου
Κρούσμα κορονοϊού στους Ακρίτες – Προς αναβολή ο αγώνας με τον Απόλλων
Βίντεο: Ο άγριος καβγάς του αρχηγού της Μάντσεστερ στα σοκάκια της Μυκόνου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις