Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μάνταλος μεταγραφή: Κοντά στην Αλ Νασρ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάνταλος μεταγραφή: Κοντά στην Αλ Νασρ

Μάνταλος μεταγραφή: Ο Πέτρος Μάνταλος είναι κοντά στην Αλ Νασρ, ωστόσο σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του θα παίξει κανονικά στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Μάνταλος μεταγραφή: Μήλον της έριδος είναι ο Πέτρος Μάνταλος καθώς πολλές φορές έχει προκύψει ενδιαφέρον για ομάδες από το εξωτερικό, ωστόσο αυτή την φορά είναι σε απόσταση… αναπνοής από την Αλ Νασρ. Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μετά το «όχι» της ΑΕΚ στα 3,5 εκατ. ευρώ, επανήλθε δριμύτερη και παρότι δεν έχει καταθέσει εγγράφως τη νέα της προσφορά, πληροφορίες αναφέρουν πως θα φτάσει στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα προσφέρει στον 29χρονο μεσοεπιθετικό διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 3 εκατ. ευρώ και υψηλά μπόνους. Τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα ικανοποιούν την «Ένωση», αλλά και τον ποδοσφαιριστή, που θα έχει την ευκαιρία να σχεδόν τριπλασιάσει τις αποδοχές που είχε.

Εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο πρέπει να γίνουν σαφή δύο πράγματα: Αφενός μεν, σε περίπτωση οριστικής συμφωνίας για πώληση του Μάνταλου ο παίκτης θα παίξει στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή και κατόπιν θα φύγει για το Ντουμπάι, αφετέρου δε έχει ήδη συζητηθεί η προοπτική επιστροφής στην ΑΕΚ μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Εφόσον πωληθεί ο Μάνταλος, η «Ένωση» θα κινηθεί για την αντικατάστασή του και μάλιστα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Ίλια Ίβιτς ήδη είναι σε επαφή με δύο υποψήφιους αντικαταστάτες.

Δείτε ακόμη

Κρούσμα κορονοϊού στους Ακρίτες – Προς αναβολή ο αγώνας με τον Απόλλων
Βίντεο: Ο άγριος καβγάς του αρχηγού της Μάντσεστερ στα σοκάκια της Μυκόνου
Στην Αθήνα ο Φακούντο Σάντσες για λογαριασμό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις