Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μόνικα Μπελούτσι – Ηρώδειο: Στην Ελλάδα η Ιταλίσα σταρ – Έκανε διακοπές σε Μύκονο και Πάρο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μόνικα Μπελούτσι – Ηρώδειο: Στην Ελλάδα η Ιταλίσα σταρ – Έκανε διακοπές σε Μύκονο και Πάρο

Μόνικα Μπελούτσι - Ηρώδειο: Η Ιταλίδα σούπερ σταρ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνισή της στο Ηρώδειο ως άλλη Μαρία Κάλλας στις 28-29 Σεπτεμβρίου.

Μόνικα Μπελούτσι – Ηρώδειο: Η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και αρκετές μέρες και από ότι φαίνεται κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, τουλάχιστον μέχρις χθες. Η Ιταλίδα ντίβα όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες πριν βρεθεί στο Ηρώδειο επισκέφτηκε αγαπημένα νησιά των Κυκλάδων. Η ηθοποιός έχοντας μαζί και τη μικρή της κόρη, Léonie βρέθηκαν Πάρο και Μύκονο.

Ντυμένη με μακριά και αέρινα φορέματα και φορώντας την μάσκα της η Μόνικα Μπελούτσι έκανε βόλτες στα νησιά.

Η διάσημη ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στη χώρα μας και δεν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεται. Μάλιστα η Πάρος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς.

Δείτε τη Μόνικα Μπελούτσι σε Πάρο και Μύκονο

Η Ιταλίδα σούπερ σταρ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνισή της στο Ηρώδειο ως άλλη Μαρία Καλλάς στις 28-29 Σεπτεμβρίου.
Η Μπελούτσι παρέλαβε ήδη το βιβλίο “Athens Riviera” το οποίο της έδωσε ο Χρύσανθος Πάνας.

«Με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, είχα την τιμή να καλωσορίσω την Μόνικα Μπελούτσι και να της δώσω το όμορφο βιβλίο “Athens Riviera”», έγραψε ο κ. Πανάς στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανήρτησε στο Instagram.

Φυσικά μια σταρ της εμβέλειας της Μόνικα Μπελούτσι δεν θα μπορούσε να κινηθεί με κάτι λιγότερο από λιμουζίνα στους δρόμους της Αθήνας.

Το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου υπό τη τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ η Μόνικα Μπελούτσι θα αναγνώσει αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της Ελληνίδας ντίβας της όπερας σε μια παράσταση υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») που έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της την περασμένη άνοιξη μετά από μια sold out σεζόν.

Η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas»- στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

Monica Bellucci reads an extract taken from the stage show “Lettere e Memorie” by Maria Callas, supporting #DGFattoInCasa – "Made at Home".

Monica Bellucci reads an extract taken from the stage show “Lettere e Memorie” by Maria Callas, supporting #DGFattoInCasa – "Made at Home". Continue to support fundraising for Fondazione Humanitas Ricerca at the link https://bit.ly/DGAmoreForScientificResearch_ #DGFattoInCasa is an extension of Amore For Scientific Research project with Humanitas University and is presented in partnership with For Funding by Intesa San Paolo Bank. ⠀ #DolceGabbana

Julkaissut Dolce & Gabbana Torstaina 11. kesäkuuta 2020

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις