Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 17χρονη ΑΧΕΠΑ κορονοϊός: Παραμένει στη ΜΕΘ η ανήλικη
ΕΛΛΑΔΑ

17χρονη ΑΧΕΠΑ κορονοϊός: Παραμένει στη ΜΕΘ η ανήλικη

17χρονη ΑΧΕΠΑ κορονοϊός: Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ, η 17χρονη με κορωνοϊό, τη διασωλήνωση της οποίας ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ.

17χρονη ΑΧΕΠΑ κορονοϊός: Σε σταθερή κατάσταση παραμένει η υγεία της 17χρονης, θετικής σε κορωνοϊό, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του ΑΧΕΠΑ. Αυτό που ανησυχεί τους γιατρούς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, είναι ότι δεν έχουν εξακριβώσει εάν η υγείας της ανήλικης ήταν επιβαρυμένη από κάποια άλλη πάθηση. Αυτό που αναφέρουν είναι ότι ήταν υγιής πριν νοσήσει από κορωνοϊό.

Οι ειδικοί εκφράζουν την ανησυχία τους σχετικά με τη διασπορά του κορωνοϊού στους νέους, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας των νοσούντων πέφτει αισθητά. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος σχολιάζοντας το περιστατικό της 17χρονης, είπε: «Φοβάμαι ότι θα δούμε και άλλα βαριά περιστατικά». Στη συνέχεια, δήλωσε: «Και οι νέοι έχουν κοινή λογική και μπορούν να καταλάβουν ότι επιστρέφοντας από διακοπές μπορεί να φέρουν τον επικίνδυνο ιό που μπορεί να μην βλάψει τους ίδιους, ωστόσο μπορεί να βλάψει τους δικούς τους, για αυτό πρέπει να αυτοπεριοριστούν».

Δείτε ακόμη

Ο κακός χαμός σε κλαμπ της Μυκόνου – Ο ένας πάνω στον άλλο (vid)
Το νέο μήνυμα Μητσοτάκη στους νέους – “Μετά τις διακοπές προσέχουμε διπλά”
Δύο ακόμη θάνατοι από τον φονικό ιό – 217 νέα κρούσματα
Χαμός και πάλι στα κλαμπ της Μυκόνου – Δεν τηρούν κανένα μέτρο (vid)
Μαγιορκίνης: Πολύ πιθανή η αύξηση των μέτρων και στα αστικά κέντρα
Με περισσότερα αντισώματα κορoνοϊού οι Ελληνίδες – Μελέτη με υπογραφή Τσιόδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις