Αθήνα

°C

Παρασκευή

16

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εύβοια κακοκαιρία: Αυξάνονται οι νεκροί – Βιβλική καταστροφή
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Εύβοια κακοκαιρία: Αυξάνονται οι νεκροί – Βιβλική καταστροφή

Εύβοια κακοκαιρία: Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τις φονικές πλημμύρες που προκάλεσαν την ασύλληπτη τραγωδία στην Εύβοια, με 7 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους και ακόμα έναν να αγνοείται.

Εύβοια κακοκαιρία: Η τραγωδία στην Εύβοια δεν έχει τέλος, καθώς ένας ακόμη άνθρωπος, έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Όπως αναφέρει πρόκειται για τον 42χρονο σύζυγο της 38χρονης, η οποία η οποία βρέθηκε νεκρή έξω από το σπίτι της στην Αμφιθέα Εύβοιας. Ο 42χρονος βρέθηκε μέσα στο σπίτι το οποίο είχε πλημμυρίσει.

Σύμφωνα, με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ο αριθμός των νεκρών από την Εύβοια ανέρχεται σε 7, ενώ ένας ακόμη άνθρωπος αγνοείται. Συγκεκριμένα, το βρέφος και δύο ενήλικες στην περιοχή Πολιτικά, δύο ακόμη στο Μπούρτζι Ευβοίας και ακόμη δυο πολίτες από την περιοχή Αμφιθέα. Στην ίδια ανακοίνωση, η Πυροσβεστική ενημερώνει πως αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τους νεκρούς στην Εύβοια: «Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, αναφορικά με τα πλημμυρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 09 Αυγούστου 2020 στην Κεντρική Εύβοια, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 664 κλήσεις οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν αντλήσεις υδάτων.

Έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 97 παροχές βοηθείας για απομακρύνσεις ατόμων τα οποία έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημεία από οχήματα και οικίες και συγκεκριμένα:

το Π.Σ. έχει πραγματοποιήσει 82 απομακρύνσεις ατόμων εκ των οποίων: 54 απομακρύνσεις με επίγεια μέσα και 28 ακόμη με 1 Ε/Π SAR και
το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) έχει πραγματοποιήσει 15 απομακρύνσεις ατόμων με 2 Ε/Π SAR.

Χωρίς τις αισθήσεις τους μεταφέρθηκαν επτά (7) άτομα και συγκεκριμένα:

ένα (1) βρέφος και δύο (2) ενήλικες από την περιοχή Πολιτικά
δύο (2) ακόμη ενήλικες από την περιοχή Μπούρτζι καθώς και
δύο (2) ακόμη από την περιοχή Αμφιθέα
Συνεχίζονται οι έρευνες για την αναζήτηση ενός (1) αγνοούμενου ατόμου στην περιοχή Μπούρτζι.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, στις περιοχές που εκδηλώθηκαν τα πλημμυρικά φαινόμενα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών».

Δείτε ακόμη

Η υπέροχη εικόνα μέσα στα χαλάσματα – Διασώστης φιλάει μωράκι πριν το παραδώσει στους γονείς
Μέτρα, αλλιώς 700 κρούσματα την ημέρα
«Έκρηξη» κρουσμάτων κορονοϊού: Ανακοινώθηκαν 203 στη χώρα
Μόνο με μάσκα στις λαϊκές αγορές – Απόσταση 3 μέτρων ανάμεσα στους πάγκους
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις