Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αλίσα Μιλάνο κορονοϊός: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αμερικανίδας ηθοποιού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αλίσα Μιλάνο κορονοϊός: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αμερικανίδας ηθοποιού

Αλίσα Μιλάνο κορονοϊός: «Ένιωθα πως πεθαίνω» τόνισε η Αμερικανίδα ηθοποιός, Αλίσα Μιλάνο περιγράφοντας στο ίνσταγκραμ το πως βίωσε την περίοδο που έφερε συμπτώματα του κορονοϊού.

Αλίσα Μιλάνο κορονοϊός: H Αλίσα Μιλάνο βρέθηκε θετική στο τεστ αντισωμάτων για τον κορονοϊό. Η 47χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα αποτελέσματα του τεστ και αποκάλυψε πως είχε νοσήσει τον Απρίλιο αλλά τα δύο τεστ που είχε κάνει τότε είχαν βγει αρνητικά! «Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του Covid 19 τον περασμένο Απρίλιο και για δύο εβδομάδες αλλά τα τεστ στα οποία είχα υποβληθεί είχαν βγει αρνητικά όσο ήμουν άρρωστη».  Στην ανάρτησή της η ηθοποιός εκτός από το μήνυμά της ανέβασε και φωτογραφία της με αναπνευστήρα.

«Στη φωτογραφία είμαι εγώ με αναπνευστήρα στις 2 Απριλίου. Ήμουν άρρωστη για δύο εβδομάδες. Ποτέ άλλοτε δεν έχω νιώσει πιο άρρωστη». Περιγράφοντας το πώς ένιωθε όσο νοσούσε από τον κορονοϊό αναφέρει: «Πονούσα παντού. Δεν είχα γεύση. Ένιωθα λες και ένας ελέφαντας είχε καθίσει στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να φάω. Έχασα 5 κιλά σε δύο εβδομάδες. Ένιωθα σύγχυση. Είχα φρικτούς πονοκεφάλους και χαμηλό πυρετό. Βασικά είχα όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού». Παρά τα συμπτώματα η Μιλάνο είπε ότι όσο ήταν άρρωστη είχε υποβληθεί σε δύο τεστ τα οποία είχαν βγει αρνητικά.

«Το αποτέλεσμα αντισωμάτων βγήκε θετικό. Νόσησα από κορονοϊό»

Όπως αποκαλύπτει η ίδια δύο εβδομάδες μετά τα έντονα συμπτώματα υποχώρησαν αλλά συνέχισε να ζει με «παρατεταμένα συμπτώματα όπως, ίλιγγο, ανωμαλίες στο στομάχι, ακανόνιστες περιόδους, αίσθημα παλμών της καρδιάς, δύσπνοια, μηδενική βραχυπρόθεσμη μνήμη και γενική αδιαθεσία». Για όλους τους παραπάνω λόγους και επειδή τους τελευταίους τέσσερις μήνες αισθανόταν πως κάτι συμβαίνει στον οργανισμό της αποφάσισε να κάνει άλλο ένα τεστ αντισωμάτων το οποίο βγήκε θετικό.

«Το αποτέλεσμα αντισωμάτων βγήκε θετικό. Νόσησα από κορονοϊό», αναφέρει στην ανάρτησή της και εξήγησε πως δημοσιοποίησε την εμπειρία της για να πει πως ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς πολλοί είναι εκείνοι που νοσούν και δεν υποβάλλονται σε τεστ. «Θέλω επίσης να σας πως ότι αυτός ο ιός δεν είναι φάρσα. Νόμιζα πως θα πεθάνω. Ένιωθα πως θα πεθάνω». Η Αλίσα Μιλάνο έδωσε πλάσμα αίματος με την ελπίδα πως θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της νόσου. «Σας παρακαλώ φροντίστε τους εαυτούς σας. Να πλένετε τα χέρια σας, να φοράτε μάσκα και να κρατάτε τις αποστάσεις. Δεν θέλω κανένας να νιώσει όπως εγώ. Να είστε καλά. Σας αγαπώ όλους», καταλήγει η ηθοποιός.

Δείτε ακόμη

Θερινό σινεμά στο πάρκο του ΚΠΙΣΝ – Όλες οι προβολές μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο
Πέθανε ο διάσημος ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης
Ο Κρις Χέμσγουορθ έτοιμος να κολυμπήσει με καρχαρίες (pic & vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις