Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Λίβανος τώρα: Συγκλονιστικό βίντεο – Μια νύφη τρέχει να σωθεί
ΚΟΣΜΟΣ

Λίβανος τώρα: Συγκλονιστικό βίντεο – Μια νύφη τρέχει να σωθεί

Λίβανος τώρα: Ξεπερνούν μέχρι και τη φαντασία τα βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης στη Βηρυτό που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Λίβανος τώρα: Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έχουν καταγραφεί στη Βηρυτό, από τη στιγμή της φονικής έκρηξης χθες, σε αποθήκη με επικίνδυνα υλικά στο λιμάνι της πόλης. Μεταξύ των συγκλονιστικών βίντεο που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, είναι και αυτό με μία λαμπερή νύφη, η οποία φωτογραφιζόταν ανυποψίαστη στους δρόμους της πρωτεύουσας του Λιβάνου, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Το βίντεο τη δείχνει να χαμογελά και να ποζάρει στο φακό. Το χαρούμενο σκηνικό άλλαξε σε μια στιγμή. Ξαφνικά ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος και πυκνή σκόνη καλύπτει τα πάντα. Η κοπέλα διακρίνεται να τρέχει για να σωθεί. Μόλις είχε γίνει η έκρηξη, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες εν καιρώ ειρήνης και ισοδύναμη με σεισμό 4,5 Ρίχτερ- που κατέστρεψε σχεδόν τη μισή πόλη και το λιμάνι.

Βηρυτός: Συγκλονιστικό βίντεο με τη διάσωση παιδιού από την οικιακή βοηθό

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε και προκαλεί συγκίνηση, οικιακή βοηθός με κίνδυνο της ζωής της καταφέρνει και αρπάζει το κορίτσι του εργοδότη της σώζοντας την κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

https://twitter.com/santoshkr_08/status/1290796594930032645?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1290796594930032645%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1032493%2Fekrixi-sti-viruto-apisteuto-video-me-ti-diasosi-paidiou-apo-tin-oikiaki-voitho%2F

Λίβανος: Πληροφορίες για Έλληνες τραυματίες

Δύο Έλληνες φέρονται να είναι μεταξύ των χιλιάδων τραυματιών από τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε χθες στο λιμάνι της Βηρυτού. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», ο δημοσιογράφος Τζορτζ Ιντ, που ζει και εργάζεται στη Βηρυτό, δύο Έλληνες έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιοχής.

Ο ίδιος δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους, ενώ χθες διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν πληροφορίες για Έλληνες μεταξύ των θυμάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις