Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Λίβανος νέα: Η στιγμή που δημοσιογράφος ουρλιάζει σε live
ΚΟΣΜΟΣ

Λίβανος νέα: Η στιγμή που δημοσιογράφος ουρλιάζει σε live

Λίβανος νέα: δημοσιογράφος ουρλιάζει, ενώ η κάμερα πέφτει στο πάτωμα και γυαλιά φαίνονται στο χαλί.

Λίβανος νέα: Η τρομακτική στιγμή της έκρηξης στην Βηρυτό αποτυπώθηκε σε live βίντεο στο BBC. Η δημοσιογράφος του αραβικού BBC Maryem Taoumi έπαιρνε συνέντευξη από τον Faisal Al-Aseel, επικεφαλής έργων στο μαροκινό γραφείο βιώσιμης ενέργειας, όταν πραγματοποιήθηκε η έκρηξη. Στην αρχή ακούγεται ένας θόρυβος και η δημοσιογράφος γυρνά το κεφάλι της, σοκαρισμένη. Στη συνέχεια, η Taoumi γυρίζει την κάμερα και ακούγεται μια τεράστια έκρηξη, ενώ ο χώρος φαίνεται να καταρρέει.

Η δημοσιογράφος ουρλιάζει, ενώ η κάμερα πέφτει στο πάτωμα και γυαλιά φαίνονται στο χαλί. Ο συνομιλητής της κοιτά σοκαρισμένος, χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Λίγες στιγμές μετά η ρεπόρτερ γυρίζει την κάμερα και τραβά εαυτόν δείχνοντας να είναι καλά.
Χιλιάδες τραυματίστηκαν εξαιτίας της έκρηξης στην Βηρυτό, ενώ ο αριθμός των θανάτων αναμένεται να ανεβεί στα ύψη. Σοκαριστικές εικόνες δείχνουν πεπλατυσμένα κτίρια, ανθρώπους να περπατούν αιμόφυρτοι και μια θάλασσα από ερείπια μετά την έκρηξη, η οποία ακούστηκε μέχρι την Κύπρο.

Δείτε ακόμη

Δύο συγκλονιστικά βίντεο από τη Βηρυτό: Η νύφη που τρέχει και η οικιακή βοηθός που αρπάζει το κορίτσι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις