Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καμένα Βούρλα πρόστιμο: Λουκέτο σε γνωστό κλαμπ λόγω συνωστισμού
ΕΛΛΑΔΑ

Καμένα Βούρλα πρόστιμο: Λουκέτο σε γνωστό κλαμπ λόγω συνωστισμού

Καμένα Βούρλα πρόστιμο: Η έφοδος των Αστυνομικών του Α.Τ. Καμένων Βούρλων έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ, που βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη.

Καμένα Βούρλα πρόστιμο: Αναστολή λειτουργίας δυο εβδομάδων, πρόστιμο 15.000€ και αυτόφωρο για τον υπεύθυνο λειτουργίας επιβλήθηκε σε νυχτερινό μαγαζί των Καμένων Βούρλων λόγω συνωστισμού. Η έφοδος των Αστυνομικών του Α.Τ. Καμένων Βούρλων έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ, που βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας lamiareport.gr. Οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο που έγινε διαπίστωσαν συνωστισμό και συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Επίσης σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος για αυτές τις περιπτώσεις επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000€ και αναστολή λειτουργίας για ένα 15νθημερο. Σύμφωνα με πληροφορίες η εντολή από την αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας είναι οι έλεγχοι να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και τις επόμενες ημέρες σε καταστήματα εστίασης, καφέ και μπαράκια σε όλη τη Φθιώτιδα.

Δείτε ακόμη

Συνεχίζονται τα πάρτι στη Μύκονο, παρά τις προειδοποιήσεις – Διάσημο μπαρ κατέβασε ρολά
Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονος – Κόντεψε να πνιγεί στη Ρόδο
Σύψας: Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι – Δεν αποκλείω την επιστροφή του SMS

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις