Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μύκονος πάρτι 2020: Συνεχίζονται, παρά τις προειδοποιήσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος πάρτι 2020: Συνεχίζονται, παρά τις προειδοποιήσεις

Μύκονος πάρτι 2020: Πολλοί επιχειρηματίες στο νησί είναι έξαλλοι με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς τονίζουν ότι έχει στοχοποιηθεί η Μύκονος γιατί «πουλάει».

Μύκονος πάρτι 2020: Οι σαρωτικοί έλεγχοι στο νησί της Μυκόνου συνεχίζονται, ενώ παράλληλα έχουν ενισχυθεί και από ένα κλιμάκιο αστυνομικών που έφτασε στο νησί αθόρυβα, με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Οι άνδρες από την Ασφάλεια Αττικής που είναι στο νησί πληροφορήθηκαν την τοποθεσία που θα γινόταν ένα πάρτι και, όταν βρέθηκαν στο σημείο, διαπίστωσαν πολλά βανάκια να μεταφέρουν άτομα στον συγκεκριμένο χώρο. Άμεσα κλήθηκε το Α.Τ. και βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε όλα τα αυτοκίνητα που ήταν απ’ έξω σταθμευμένα. Επιπροσθέτως, θα διενεργηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τον εκμισθωτή της βίλας, ενώ το πάρτι διαλύθηκε και τα άτομα αποχώρησαν.

Πολλοί επιχειρηματίες στο νησί είναι έξαλλοι με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς τονίζουν ότι έχει στοχοποιηθεί η Μύκονος γιατί «πουλάει». Ένα από τα πιο διάσημα μπαρ του νησιού, το Queen, έκλεισε οικειοθελώς και είναι έτοιμοι να κατεβάσουν ρολά κι άλλοι καταστηματάρχες. Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι γιατί δηλώνουν αδυναμία να ελέγξουν τον κόσμο που πηγαίνει και φοβούνται ότι θα πέφτουν τα πρόστιμα βροχή παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι παίρνουν μέτρα για να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.

Συνεχείς έλεγχοι, ντου σε καταστήματα, δεκάδες αστυνομικοί αλλά και… drones έχουν επιστρατευτεί τις τελευταίες ημέρες στο νησί των ανέμων…

Δείτε ακόμη
Ρομά γλεντούν… Ρομά καλούν τις Αρχές – Απίστευτες εικόνες!
Νεαροί, ο ένας πάνω στον άλλον σε μπαρ της Ίου – Κανένα μέτρο προστασίας (vid)
Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονος – Κόντεψε να πνιγεί στη Ρόδο
Σύψας: Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι – Δεν αποκλείω την επιστροφή του SMS

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις