Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπαλατσινού κόρη: Στο «Νησί της Αποκάλυψης» βρίσκεται η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού κόρη: Στο «Νησί της Αποκάλυψης» βρίσκεται η παρουσιάστρια

Τζένη Μπαλατσινού κόρη: Στην Πάτμο βρίσκεται αυτή την περίοδο η Τζένη Μπλατσινού, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της ενόψει της νέας σεζόν.

Τζένη Μπαλατσινού κόρη: Ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι είναι το φετινό για την Τζένη Μπαλατσινού και την οικογένειά της. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε με το ατύχημα της πρωτότοκης κόρης της, Αμαλίας Κωστοπούλου, έχει επιστρέψει στους γνώριμους ρυθμούς της ζωή της. Μπορεί, λοιπόν, φέτος να μην περάσουν όλοι μαζί το καλοκαίρι, καθώς εκείνη έχει παραμείνει στην Αμερική, όμως σύντομα θα είναι και πάλι όλοι μαζί. Η παρουσιάστρια μετά την Κέρκυρα, την οποία επισκέφτηκε μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια, ταξίδεψε για μία ακόμη φορά στο «Νησί της Αποκάλυψης».

Η αγάπη της για το μέρος αυτό είναι πολύ μεγάλη και όποτε βρίσκεται εκεί δε σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους γραφικές εικόνες και ειδυλλιακά στιγμιότυπα. Αυτές τις ημέρες, η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται στην Πάτμο μαζί με τα παιδιά και τους φίλους της και όλοι μαζί απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Το πρωί της Κυριακής, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία με τη δεύτερη κόρη της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου κατά τη διάρκεια των διακοπών της. «My babe…», ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της. Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου ποζάρει μαζί με τον σκύλο της!

 

Δείτε ακόμη

Η λαμπερή εμφάνιση της Μπόμπα στην Λαμία (pics & vid)
Η Σοφία Αλιμπέρτη φωτογραφίζεται με τους γιους της – Δείτε πως είναι σήμερα
“Love you to the moon and back” – Επτά χρόνια γάμου για την Εύα Αντωνοπούλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις