Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας: Κλείνουν επτά χρόνια γάμου
LIFESTYLE

Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας: Κλείνουν επτά χρόνια γάμου

Εύα Αντωνοπούλου - Παναγιώτης Αρκουμανέας: Η δημοσιογράφος θέλησε με μία της ανάρτηση να μοιραστεί μία τρυφερή φωτογραφία από την Νέα Υόρκη, όπου ποζάρουν αγκαλιά.

Εύα Αντωνοπούλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας: Επτά χρόνια γάμου κλείνουν σήμερα η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας και η δημοσιογράφος μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία τους. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, παντρεύτηκαν στην Νέα Υόρκη πριν από επτά χρόνια, χωρίς να έχουν καλεσμένους στο πλευρό τους. Η δημοσιογράφος θέλησε με μία της ανάρτηση να μοιραστεί μία τρυφερή φωτογραφία από την Νέα Υόρκη, όπου ποζάρουν αγκαλιά.

Όσο για το αν άλλαξε η ζωή της μετά τον γάμο, η ίδια είχε πει παλαιότερα

“Δεν άλλαξε καθόλου. Ή μάλλον άλλαξε προς το καλύτερο. Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο. Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα. Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτικά. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, και καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα”.

Κάποια στιγμιότυπα από το γάμο τους και τη φωτογράφηση που έκαναν στο Central Park
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις