Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοφία Αλιμπέρτη σήμερα: Ποζάρει αγκαλιά με τους γιους της
LIFESTYLE

Σοφία Αλιμπέρτη σήμερα: Ποζάρει αγκαλιά με τους γιους της

Σοφία Αλιμπέρτη σήμερα: Η Σοφία Αλιμπέρτη, πριν μερικά χρόνια, αποφάσισε να αφήσει την καριέρα της στο χώρο του θεάματος και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάρο όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης.

Σοφία Αλιμπέρτη σήμερα: Η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία από το 2013 ζει μόνιμα στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο απολαμβάνει το καλοκαίρι μαζί με τους δύο της γιους, τον Μιχαήλ Αγγελο και τον Νικόλα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ζει όλο το χρόνο Πάρο, όπου έχει φτιάξει το δικό της καφέ, το οποίο είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες του γιου της, ο οποίος ασχολείται με τη φωτογραφία. Ο Μιχαήλ Αγγελος Βαρθακούρης δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο της μητέρας του Σοφίας Αλιμπέρτη, η οποία ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά των δύο της γιων. Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, εκτός από τις σπουδές του στη σκηνοθεσία, ασχολείται πολύ και με τη φωτογραφία. Αυτό φαίνεται πως έχει οδηγήσει τον Μιχαήλ Άγγελο Βαρθακούρη σε νέα μονοπάτια.

Εκείνη, ως περήφανη μαμά, επέλεξε να διακοσμήσει την επιχείρησή της στη Νάουσα, με έργα του γιου της. Ο Μιχαήλ Άγγελος μάλιστα ετοιμάζει έκθεση το χειμώνα ενώ παλιότερα έχει επιμεληθεί το εξώφυλλο του δίσκου του πατέρα του, Γιάννη Πάριου με τίτλο “εσύ αλλού κι εγώ στην Πάρο”. Η Σοφία Αλιμπέρτη τρέχει ένα ακόμα cafe στο νησί και φαίνεται πως απολαμβάνει τη νέα της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητάς. Στην Πάρο συχνά υποδέχεται τους αγαπημένους της και μάλιστα αυτή την περίοδο εκτός από τον Μιχαήλ Άγγελο στο νησί είναι και ο μικρότερος γιος της Νικόλας Βαρθακούρης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις