Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

20

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση με βιτριόλι νέα: Η 35χρονη κρατά το στόμα της ερμητικά κλειστό
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι νέα: Η 35χρονη κρατά το στόμα της ερμητικά κλειστό

Επίθεση με βιτριόλι νέα: Η 35χρονη βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές της Θήβας και εξακολουθεί να τηρεί το δικαίωμα της σιωπής που της παρέχει ο νόμος με αποτέλεσμα να μην έχει απολογηθεί ακόμα.

Επίθεση με βιτριόλι νέα: Βυθισμένη στη σιωπή και την απόλυτή άρνηση να δώσει τη δική της εκδοχή των πραγμάτων για τα όσα φρικτά διέπραξε σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, είναι η 35χρονη βιτριολίστρια. Η ίδια μέσα από το κελί των φυλακών επιμένει να κρατά το στόμα της ερμητικά κλειστό και να περνάει μια ήρεμη καθημερινότητα πίσω από τα κάγκελα. Οι επαφές με τις συγκρατούμενες είναι τυπικές έως ανύπαρκτες, ενώ με τα μοναδικά πρόσωπα που έχει επαφή είναι η οικογένεια της και ο δικηγόρος της, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος με δήλωση του επισημαίνει πως η εντολέας του θα αποφασίσει πότε θα απολογηθεί στον ανακριτή.

«Με αφορμή συνεχιζόμενες οχλήσεις προς τους γονείς και τα αδέλφια της εντολέως μου από μέρους μέσων ενημέρωσης και κατόπιν σχετικών παραπόνων που εξέφρασαν, παρακαλώ να γίνει σεβαστή η επιθυμία τους και να σταματήσουν οι απόπειρες επικοινωνίας και συνομιλίας μαζί τους, που επιβαρύνουν την ψυχολογική τους κατάσταση και παραβιάζουν την οικογενειακή τους ειρήνη. Με την ευκαιρία αυτή και με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα για δήθεν εκφράσεις και δηλώσεις της εντολέως μου και του πατέρα της, καθώς και δήθεν «εντολές» δικές μου, επιθυμώ να επισημάνω ότι η συμβουλή μου προς την ίδια και τους οικείους της, υπήρξε και είναι να αποφύγουν κάθε δήλωση ή σχόλιο σχετικά με την εκκρεμή υπόθεση από τη στιγμή που η κατηγορούμενη κατόπιν δικής της επιθυμίας και επιλογής ετήρησε το δικαίωμα σιωπής που της παρέχει ο νόμος και δεν απολογήθηκε όταν εκλήθη από τον κ Ανακριτή.

Κεχαγιόγλου: “Η ίδια θα αποφασίσει πότε θα απολογηθεί”

Θα ήταν, κατά την άποψη μου, άκομψο και απρεπές να εξέφραζε οποιοσδήποτε δικονομικά εμπλεκόμενος στη σχετική δικογραφία απόψεις και κρίσεις πριν αυτές αποτυπωθούν αρμοδίως ενώπιον της ανακρίσεως όταν και εφόσον το αποφασίσει η ίδια η εντολέας μου και κληθεί φυσικά αρμοδίως.

Εν κατακλείδι, τονίζω ότι το εάν και πότε θα απολογηθεί επί της ουσίας των κατηγοριών κάθε κατηγορούμενος, το αποφασίζει ο ίδιος αποκλειστικά και όχι ο συνήγορος υπεράσπισης, ο οποίος παρέχει μόνο τις νομικές του συμβουλές πάντοτε προς την κατεύθυνση της ανευρέσεως της αλήθειας και της ορθής απονομής της δικαιοσύνης. Τέλος, και για πολλοστή φορά, εκφράζω την οδύνη και τη συμπάθεια μου προς το τραγικό θύμα αυτής της επίθεσης, ανεξαρτήτως της εμπλοκής ή μη της εντολέως μου».

Δείτε ακόμη

Εξώδικο της Ξένης Δημητρίου στον πρόεδρο Εφετών Νίκο Σαλάτα
Σύψας: Εξετάζεται ο περιορισμός ωραρίου στα μπαρ, μέχρι τα μεσάνυχτα (vid)
Πτώση αεροπλάνου μέσα σε χωριό στις Σέρρες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις