Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιμίκας: Μήλον της Έριδος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιμίκας: Μήλον της Έριδος

Τσιμίκας: Άλλη μία πρωτοκλασάτη ομάδα της Ευρώπης ενδιαφέρεται για τον διεθνή μπακ-χαφ του Ολυμπιακού.

Τσιμίκας: Η Σεβίλλη έρχεται να προστεθεί στη Νάπολη και τη Λίβερπουλ για να κλείσει η τριάδα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Κώστα Τσιμίκα του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει και σχετικό σημερινό δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή», το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει κάποια δημοσιεύματα σχετικά με το τσεκάρισμα της ισπανικής ομάδας στον διεθνή μπακ-χαφ του Ολυμπιακού.

Οι Ανδαλουσιάνοι, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης σεζόν, «φλερτάρουν» τον Έλληνα οπισθοφύλακα και, μάλιστα, είναι ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα για την επόμενη σεζόν.

Τσιμίκας: Να ρίξουν το ποσό θέλουν οι Ισπανοί

Το ίδιο ρεπορτάζ προσθέτει πως έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες επαφές για την απόκτησή του, αν και οι Ισπανοί δεν τρελαίνονται στην ιδέα να δώσουν περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Τσιμίκα. Η Σεβίλλη θα επιδιώξει να ρίξει το συγκεκριμένο ποσό ή να βρεθεί μία φόρμουλα για να μπορέσει να πάρει τον παίκτη, ο οποίος έχει περάσει και από το μικροσκόπιο του γνωστού τεχνικού διευθυντή Μόντσι.

Δείτε ακόμη

Η ευρωπαϊκή δράση επιστρέφει
Επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ- Αρνητικοί οι υπόλοιποι
Επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ- Αρνητικοί οι υπόλοιποι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις