Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα ίνσταγκραμ: Εξόρμηση με τις κολλητές της, στις Σπέτσες
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα ίνσταγκραμ: Εξόρμηση με τις κολλητές της, στις Σπέτσες

Χριστίνα Μπόμπα ίνσταγκραμ: Καλοκαιρινή απόδραση με τις κολλητές της έκανε η Χριστίνα Μπόμπα και όπως ήταν αναμενόμενο τα social media πήραν... φωτιά.

Χριστίνα Μπόμπα ίνσταγκραμ: Η Χριστίνα Μπόμπα άφησε για λίγο τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, και πήγε ένα τριήμερο στις Σπέτσες μαζί με τις καλές της φίλες και την αδελφή της, Ελίνα. Τα δύο όμορφα κορίτσια απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα και, όπως συνηθίζουν και ως φαν των social media ανέβασαν πολλές φωτογραφίες τους από τις Σπέτσες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Το τριήμερο στις Σπέτσες για τις αδελφές Μπόμπα ήταν ξεκάθαρα γυναικεία υπόθεση, αφού μαζί τους ήταν οι αγαπημένες φίλες τους, Κλέλια Ανδριολάτου, Βάσια Κωσταρά και Αριάνα Καγκελαρίδη. Τα κορίτσια έκλεισαν δωμάτιο σε ένα από τα πιο γνωστά και εντυπωσιακά ξενοδοχεία στις Σπέτσες και ξεκίνησε τις βουτιές και τις βόλτες στο νησί και φυσικά το διαδίκτυο πήρε… φωτιά. Η Χριστίνα Μπόμπα, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Βάσια Κωστάρα, η Ελίνα Μπόμπα και η Αριάνα Καγκελαρίδη χόρεψαν, τραγούδησαν και φυσικά κράτησαν αμείωτο το κέφι ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το πρωί της Δευτέρας, η όμορφη παρέα πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα. Από κει και πέρα πρόσφατα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε αναφερθεί στο επάγγελμά της αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αυτήν τη στιγμή η κεντρική μου ταυτότητα είναι online, όσα κάνω στα social media. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα influencer, αλλά θα έλεγα ότι είμαι δημιουργός περιεχομένου. Είτε συνεργάζομαι με εταιρείες και βγάζω φωτογραφίες, όπως ήταν κάποτε τα μοντέλα, αλλά σε μια άλλη μορφή τώρα, είτε δημιουργώ ένα περιεχόμενο, που έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο είτε ταξιδιωτικό, είτε υγείας, είτε διατροφής και σε όποιον του αρέσει το παρακολουθεί» και συνέχισε: «Η καρδιά μου είναι πιο κοντά στο επιχειρείν. Αυτή τη στιγμή έχω μια επιχείρηση που είναι στα σκαριά, δημιουργώ ένα brand υγιεινής διατροφής. Είναι κάτι που αγαπώ και το χτίζω σιγά σιγά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

   

Δείτε ακόμη

Ιωάννα Τούνη & Βρισηίδα Ανδριώτου: Καλύτερα οι δυο τους (vid)
Οι χλιδάτες διακοπές του Βλάχου και της Τριανταφυλλίδου στους Παξούς (pics)
Οι ατελείωτες διακοπές της Κωνσταντίνας εκνευρίζουν το Instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις