Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Μπολόνια για Γιαννούλη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Μπολόνια για Γιαννούλη

ΠΑΟΚ - μεταγραφές:  Οι «ροσσομπλού» σκέφτονται να καταθέσουν μια πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για τον 24χρονο μπακ

ΠΑΟΚμεταγραφές: Ιταλικές σειρήνες για τον Γιαννούλη. Πιο συγκεκριμένα, η Μπολόνια έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει μια καλή χρονιά με τον «δικέφαλο του βορρά» και αρκετοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του. Ενώ, ακούγεται έντονα πως οι «ροσσομπλού» σκέφτονται να καταθέσουν μια πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Ιταλοί έχουν τον Γιαννούλη πολύ ψηλά στη λίστα του, ωστόσο, δεν έχουν καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Kαι γι’ αυτό τον λόγο οι άνθρωποι του δικεφάλου αρνούνται τις φήμες για προχωρημένες επαφές με την Μπολόνια. Για τον 24χρονο μπακ έχουν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες και εξετάζουν την υπόθεση του.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές:  Συμβόλαιο ακόμα δύο χρόνια

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, όμως, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν. Αρκεί να υπάρξει κάποια πρόταση που θα τον ικανοποιήσει οικονομικά και θα καλύψει τις απαιτήσεις του. Για τον 24χρονο το ενδιαφέρον έρχεται κυρίως  από ομάδες της Ιταλίας (Αταλάντα, Νάπολι), ενώ και αρκετές Γαλλικές ομάδες (Μαρσέιγ, Μονακό, Σεντ Ετιεν) έχουν κάνει την έρευνα τους για τον αριστερό μπακ. Το μόνο σίγουρο είναι, πως αναμένεται καυτό καλοκαίρι για τον Γιαννούλη και θα φανεί αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον «δικέφαλο του βορρά».

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις