Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – μπάσκετ: Ζητείται αντιΛαπροβίτολα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟ – μπάσκετ: Ζητείται αντιΛαπροβίτολα

ΠΑΟ - μπάσκετ: Ετοιμη τη λύση για τη θέση του Λαπροβίτολα θέλουν να έχουν στον εξάστερο - Και Γιόβιτς και ΜακΚάλουμ στη λίστα

ΠΑΟμπάσκετ: Το εναλλακτικό πλάνο για το ενδεχόμενο ναυαγίου με τον Λαπροβίτολα ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» περιμένουν τον Αργεντίνο, ωστόσο, η υπόθεση του Καμπάτσο περιπλέκει την κατάσταση, αφού αν φύγει, ο Λαπροβίτολα θα καλύψει το κενό του στην «βασίλισσα». Έτσι, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξετάζουν άλλους παίχτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα. Ο Βόβορας έχει κάποια ονόματα στο μυαλό του και αυτό που ξεχωρίζει, δεν είναι άλλο από αυτό του Στέφαν Γιόβιτς.

Ο Λαπροβίτολα παραμένει ο κύριος στόχος, όμως, αν αργήσει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το μέλλον του, τότε ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να φέρει τον Σέρβο γκάρντ. Ο Γιόβιτς έχει συμβόλαιο με την Χίμκι, ωστόσο, η Ρώσικη ομάδα δύναται να τον παραχωρήσει, αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση και το «τριφύλλι» εξετάζει την περίπτωση του.

ΠΑΟ – μπάσκετ: Και ΜακΚόλουμ

Ακόμα, στους «πράσινους» κοιτάζουν και τον Έρικ ΜακΚόλουμ. Ο Αμερικάνος έμεινε ελεύθερος από την Ούνικς Καζάν και ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη επαφή με την πλευρά του παίχτη. Θυμίζουμε, ο ΜακΚόλουμ γνωρίζει το μπάσκετ στην χώρα μας, αφού έχει περάσει από Πανιώνιο και Απόλλων Πάτρας. Η «πράσινη» ΚΑΕ θα περιμένει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Λαπροβίτολα και θα κινηθεί αναλόγως. Μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να “καθαρίσει” έγκαιρα με την υπόθεση του πόιντ γκαρντ. Και λέγοντας έγκαιρα εννοείται σε μια ημερομηνία σίγουρα πριν από τις 15 Αυγούστου.

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις