Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ματιές στον Ζάιτς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ματιές στον Ζάιτς

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Έχει συμβόλαιο με την Φενέρ ως το 2023 και αυτό καθιστά την περίπτωση του δύσκολη, όχι και απίθανη όμως

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Ψάχνεται για Ζάιτς ο Ολυμπιακός. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να ετοιμάσουν το ρόστερ για τη νέα χρονιά και σκέφτονται τους παίχτες, που θα αποτελέσουν τις νέες προσθήκες. Στην λίστα τους βρίσκεται και ο Σλοβένος, ο οποίος, είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο. Αγωνίζεται στο κέντρο και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είτε ως κεντρικός χαφ, είτε ως επιτελικός μέσος, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και σαν αριστερό χαφ αν του ζητηθεί από τον προπονητή του.

Έτσι, το όνομα του Ζάιτς ακούγεται έντονα και αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Αφού θα μπορούσε να του λύσει τα χέρια με την ικανότητα του να παίξει σε αρκετές θέσεις της μεσαίας γραμμής. Έχει συμβόλαιο με την Φενέρ ως το 2023 και αυτό καθιστά την περίπτωση του δύσκολη. Με την ομάδα της Τουρκίας έχει αγωνιστεί 17 φορές και έχει πετύχει 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Η καριέρα του Ζάιτς

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί  στην Ίντερμπλοκ (5 εμφανίσεις), στην Τσέλιε (59 συμμετοχές, 3 γκολ, 7 ασσίστ), στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας (81 συμμετοχές, 20 γκολ, 12 ασσίστ), και στην Έμπολι (68 συμμετοχές, 12 γκολ, 19 ασσίστ). Η απόδοση του αλλά και η ικανότητα που έχει να σκοράρει και να μοιράζει την μπάλα σωστά στους συμπαίχτες του είναι ένα από τα δυνατά του σημεία και γι αυτό διακρίνεται μεταξύ άλλων.

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις