Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – ΕΣΑΚΕ: Τέλος ο Ζομπανάκης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – ΕΣΑΚΕ: Τέλος ο Ζομπανάκης

Μπάσκετ - ΕΣΑΚΕ: Μετά το Ρέθυμνο αποχώρησε και απο το ΔΣ της λίγκας ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της κρητικής ομάδας

ΜπάσκετΕΣΑΚΕ: Αποχώρησε ο Κώστας Ζομπανάκης από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Ρεθύμνου παραιτήθηκε από την θέση του Συμβούλου Ανάπτυξης και Στρατηγικής του Συνδέσμου. Η είδηση αυτή έρχεται μετά από την χθεσινή ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, πως βρίσκεται σε αναζήτηση νέου χορηγού. Θυμίζουμε, ο κ. Ζομπανάκης είχε αναλάβει την συγκεκριμένη θέση στις αρχές του Ιούνιου και είχε ως κύριο στόχο να βρει τον νέο κεντρικό χορηγό της Μπάσκετ Λιγκ, καθώς η ΕΚΟ, η οποία, ήταν μέχρι πρότινος η κεντρική χορηγός, προέβη σε σημαντική μείωση της προσφοράς της.

Ο κ. Ζομπανάκης αποχώρησε τον Μάιο από το Ρέθυμνο και ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο στον ΕΣΑΚΕ. Αυτή η κίνηση είχε μεγάλο αντίκτυπο για την ομάδα της Κρήτης, που οδηγήθηκε στην καταστροφή. Αφού, ο σύλλογος έφυγε από το πρωτάθλημα της Μπάσκετ Λιγκ και αποφάσισε να προσπεράσει όλες τις εθνικές κατηγορίες. Έτσι, θα συμμετέχει στην τελευταία κατηγορία του τοπικού της Κρήτης.

Μπάσκετ – ΕΣΑΚΕ: Ζητείται αντικαταστάτης

Η αιτία που έκανε τον κ. Ζομπανάκης να παραιτηθεί δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Όμως, υπάρχει έντονη φημολογία πως αποχώρησε καθώς δεν είδε να πραγματοποιούνται κάποιες από τις ιδέες που πρότεινε στον ΕΣΑΚΕ.  Πλέον, ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού χορηγού, ενώ, θα πρέπει να καλύψει και την θέση του κ. Ζομπανάκη.

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις