Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – μπάσκετ: Με Λάνγκφορντ και το 2021
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μπάσκετ: Με Λάνγκφορντ και το 2021

ΑΕΚ - μπάσκετ: Μετά τους Σλότερ και Λοτζέσκι η Ενωση ανανέωσε και τον Αμερικάνο bomber που θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ για δύο χρόνια ακόμα

ΑΕΚμπάσκετ: Μένει και ο Λάνγκφορντ στην «βασίλισσα»! Οι άνθρωποι της «ένωσης» καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη χρονιά και φτιάχνουν ομάδα, που θα κάνει πρωταθλητισμό. Έχουν κρατήσει παίχτες από τον βασικό τους κορμό και τον ενισχύουν με ποιοτικές προσθήκες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η ανανέωση του Μάρκους Σλότερ και η προσθήκη του Ματ Λοτζέσκι. Έτσι λοιπόν, ο Αμερικάνος bomber ανανέωσε με την «ένωση»  και θα παραμείνει στο ΟΑΚΑ και την ΑΕΚ για δύο σεζόν ακόμα.

Ο Λάνγκφορντ ήταν πολύτιμος για την ΑΕΚ την φετινή σεζόν και ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, αφού είχε την ελευθερία των κινήσεων και αποτελούσε την πρώτη επιλογή του κόουτς Παπαθεοδώρου στην επίθεση. Την ίδια επιθυμία είχαν και οι άνθρωποι του συλλόγου και έτσι επιτεύχθηκε αυτή η συμφωνία. Μην ξεχνάμε πως αυτή η επιθετική «ελευθερία» ήταν και ο βασικός λόγος που πείστηκε και ο Ματ Λοτζέσκι να υπογράψει με τους «κιτρινόμαυρους».

ΑΕΚ – μπάσκετ: Τριπλος στόχος

Με τις κινήσεις αυτές η ΑΕΚ κρατάει παίχτες κλειδιά για το παιχνίδι της και με τις προσθήκες, που έκανε και αναμένεται να κάνει, ανεβάζει την ποιότητα του ρόστερ της. Κάτι που θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα να κυνηγήσει όλους τους στόχους της. Αφού, στην ομάδα φιλοδοξούν να είναι ανταγωνιστικοί και στους τρεις φετινούς στόχους της. Τόσο στην ελληνική Μπάσκετ Λιγκ και το Κύπελλο Ελλάδος, δηλαδή, όσο και στο εξωτερικό, στο BCL.

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις