Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κοντοβά – Καλημέρης: Διακοπές σε με την μηχανή τους
LIFESTYLE

Κοντοβά – Καλημέρης: Διακοπές σε με την μηχανή τους

Κοντοβά - Καλημέρης: Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να μείνει μακριά από τα ελληνικά νησιά και να ταξιδέψει από νομό σε νομό με την μηχανή, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Κοντοβά – Καλημέρης: Εναλλακτικές διακοπές αποφάσισε να κάνει το φετινό καλοκαίρι ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να μείνει μακριά από τα ελληνικά νησιά και να ταξιδέψει από νομό σε νομό με την μηχανή, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Πρώτος σταθμός του Τζώνη και της Χριστίνας ήταν το Γύθειο. Οι δυο τους επισκέφτηκαν την Αθηνά Οικονομάκου και το Φίλιππο Μιχόπουλο στη νότια Πελοπόννησο και αφού έκαναν ένα μικρό πέρασμα από διάφορες περιοχές ανέβηκαν στη μηχανή και κατευθύνθηκαν στη Στερεά Ελλάδα και στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Η όμορφη σχεδιάστρια, ως λάτρης του Instagram, συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

Το ζευγάρι χαίρεται τον έρωτά του ταξιδεύοντας και δημιουργεί τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις! Από κει και πέρα, να αναφέρουμε, ότι πρόσφατα η Χριστίνα Κοντοβά έκανε επίσκεψη στο κομμωτήριο για να ανανεώσει το hair look της  Παρόλο που η προηγούμενη περίοδος υπήρξε ιδιαίτερη για την όμορφη σχεδιάστρια μόδας, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο Τζώνη Καλημέρης διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, δεν έχασε στιγμή την αισιοδοξία της. Διατηρώντας λοιπόν την αγαπημένη της ξανθιά απόχρωση, που ταιριάζει ιδανικά με την ανοιχτή επιδερμίδα και το χρώμα το ματιών της, αποφάσισε να ανανεώσει το κούρεμά της. Έτσι λοιπόν εκοψε ένα πολύ ωραίο ασύμμετρο καρέ και ανανεώθηκε για τις καλοκαιρινές τις διακοπές.

Δείτε ακόμη

Η Έμιλι Ρατακόφσκι… ξαναχτυπά (vid & pics)
Η οργή της Αλεξανδράκη με την ερώτηση του Γκουντάρα – “Είναι δυνατόν κύριε;”
Ερωτευμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις