Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΔΣ: Τηλε-επικύρωση ενόψει!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ: Τηλε-επικύρωση ενόψει!

Σούπερ Λιγκ - ΔΣ: Με τηλεδιάσκεψη η επικύρωση της βαθμολογίας τη Δευτέρα - Σκέψεις για συνάντηση με Αυγενάκη και νέο αίτημα για κόσμο

Σούπερ ΛιγκΔΣ: Τηλεδιάσκεψη ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ. Οι αρμόδιοι της Λίγκας ανακοίνωσαν πως την Δευτέρα 3 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο για να επικυρωθεί η βαθμολογία των θέσεων από 7 έως 14, ενώ, θα συνεδριάσουν και για το θέμα της παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα την νέα αγωνιστική περίοδο. Ακόμα, οι υπεύθυνοι της Σούπερ Λιγκ σκέφτονται να αιτηθούν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το συγκεκριμένο ζήτημα, που απασχολεί τις ομάδες της ομάδες του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε δεν είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι της Λίγκας  έχουν ζητήσει την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα. Ωστόσο, η τελική απάντηση δεν μπορεί να δοθεί από την ίδιο, τον Υφυπουργό. Αφού, για αυτή την κίνηση αποφασίζει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, που είναι ο αρμόδιος φορέας για αυτό το ζήτημα. Και με το νέο πλήθος κρουσμάτων που σημειώνεται, μάλλον είναι δύσκολο να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του κόσμου.

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ: Η ανακοινωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ: “Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 03/08/2020 στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Επικύρωση θέσεων 7 έως και 14 βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

2/ Τηλεοπτικά ζητήματα.

3/ Παρουσία φιλάθλων στους αγώνες Πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου – συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

4/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

5/ Διάφορα”.

Δείτε ακόμη:

Φιλική τριάδα με Ομόνοια ο Ολυμπιακός
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Η σεζόν κλείνει στην Αγγλία με τον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις