Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοφία Χαρμαντά – Τζέραντ Μπάτλερ: Στο νησί των Ανέμων χωρίς τον αγαπημένο της
LIFESTYLE

Σοφία Χαρμαντά – Τζέραντ Μπάτλερ: Στο νησί των Ανέμων χωρίς τον αγαπημένο της

Σοφία Χαρμαντά - Τζέραντ Μπάτλερ: Σε γνωστό beach bar στον Ορνό εθεάθη η Σοφία Χαρμαντά, ωστόσο από το πλευρό της έλλειπε ο αγαπημένος της, Τζέραντ Μπάτλερ.

Σοφία Χαρμαντά – Τζέραντ Μπάτλερ: Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Σοφία Χαρμαντά χωρίς τον αγαπημένο της Τζέραρντ Μπάτλερ. Η καλλονή σύντροφος του 50χρονου Σκωτσέζου ηθοποιού εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV σε γνωστό beach bar Ορνό. Η όμορφη Σοφία αφού απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα με τις φίλες της, στην συνέχεια πήγε για φαγητό. Να υπενθυμίσουμε ότι η σχέση της Σοφίας Χαρμαντά με τον Τζέραρντ Μπάτλερ ξεκίνησε το 2019, αλλά διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του, Μόργκαν Μπράουν. Παρόλα αυτά μετά από λίγους μήνες το μοντέλο βρέθηκε και πάλι στην πρώτη θέση της καρδιά του.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε πρόσφατα στην Κυανή Ακτή και πιο συγκεκριμένα στη Νίκαια και στο Μονακό όπου απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Να τονίσουμε πως ο Τζέραρντ Μπάτλερ ήταν εκείνος που βοήθησε την Σοφία Χαρμαντά να κάνει τα πρώτα της βήματα στην καριέρα της, στην Αμερική. Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός την φιλοξένησε για τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου.

Δείτε ακόμη

Ζορίστηκα, έκλαψα πολύ για την Αγιά Σοφιά – Η οργή της Νεσχάν Μουλαζίν με τον Ερντογάν
Ελένη Μενεγάκη: Επίσκεψη σε μοναστήρι της Άνδρου (pics)
Χαλάρωση στην Τήνο για την Ρούλα Ρέβη μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις