Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Σβαμπ στο στόχαστρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Σβαμπ στο στόχαστρο

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Ο Αυστριακός μέσος μένει ελεύθερος από την Ραπίντ Βιέννης και οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του

ΠΑΟΚμεταγραφές: Ψάχνεται για Σβάμπ ο ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του «δικέφαλου του βορρά» ψάχνουν ένα πέχτει για να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή. Ο Αυστριακός μέσος μένει ελεύθερος από την Ραπίντ Βιέννης και στο ΠΑΟΚ εξετάσουν σοβαρά την περίπτωση του. Οι Θεσσαλονικείς έχουν πολλά μέτωπα στο κέντρο και τρέχουν να τα καλύψουν πριν την προετοιμασία της νέας σεζόν. Η υπόθεση του Μαουρίσιο είναι ακόμα ανοικτή, ο Μίσιτς έχει πρόβλημα και ο Ντούγκλας Αουγκούστο είναι τραυματίας. Έτσι τρέχουν οι άνθρωποι της ομάδας να αποκτήσουν έναν μέσο που θα μπορεί να αγωνιστεί στα κρίσιμα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 29χρονος μέσος μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις της μεσαίας γραμμής και θα λύσει τα χέρια του προπονητή του. Φέτος αγωνίστηκε 32 φορές με την Ραπίντ και πέτυχε 9 γκολ, μοιράζοντας και 10 ασσίστ. Γενικά είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος, έχει έφεση στο σκοράρισμα, ενώ είναι καλός και στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Διεθνής στις “μικρές”

Ο Σβαμπ έχει αγωνιστεί στα μικρά κλιμάκια της εθνικής Αυστρίας. Όμως, με την ομάδα των ανδρών έχει σημειώσει μόλις μια συμμετοχή σε φιλικό αγώνα. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εξετάζουν σοβαρά την υπόθεση του, αφού μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Την ίδια ώρα και το γεγονός πως μένει ελεύθερος, κάνει περισσότερο ελκυστική την περίπτωση του. Αφού δεν θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός και με εξαγορά, αλλά μόνο με το συμβόλαιο που θα του προσφερθεί.

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις