Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ψάχνεται για Κονέ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Ψάχνεται για Κονέ

Παναθηναϊκός - μεταγραφές: Ο Έλληνας μέσος, έμεινε ελεύθερος από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ και πλέον ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του

Παναθηναϊκόςμεταγραφές: Το όνομα του Παναγιώτη Κονέ φαίνεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Ο Έλληνας μέσος, έμεινε ελεύθερος από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ και πλέον ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» εξετάζουν την περίπτωση του, αφού θέλουν έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή για να δυναμώσει την μεσαία γραμμή της ομάδας. Μην ξεχνάμε πως ο 33χρονος είναι ένας έμπειρος παίχτης με παραστάσεις μεγάλων πρωταθλημάτων. Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος μέσος έχει αγωνιστεί για σειρά ετών στο Καμπιονάτο.

Ο Κονέ έχει αγωνιστεί στην Μπολόνια, την Μπρέσια, την Φιορεντίνα, την Μπρέσια ενώ έχει περάσει και από την ισπανική Γρανάδα. Στην χώρα μας έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή και την «Ένωση», με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2018. Επίσης, είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό σύστημα της χώρας μας, με το οποίο, μετράει 28 συμμετοχές με σημαντικότερες αυτές στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, που αγωνίστηκε 3 φορές.

Παναθηναϊκός – μεταγραφές: Εντός μπάτζετ

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, μελετάει την περίπτωση του και θέλει να δει αν θα ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Δημιουργώντας μια τετράδα με τους Μπουζούκη, Αγιούμπ και Βιγιαφάνες, που να μπορεί να τον αξιοποιεί σε πάνω από μία θέσεις. Το κόστος του είναι εντός του μπάτζετ χωρίς να το βαραίνει υπερβολικά και όπως μαθαίνουμε έχουν ήδη υπάρξει κάποιες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δείτε ακόμη:

Τον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού Νέων παίρνει ο Ολυμπιακός
Φουλάρει για απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι η ΑΕΚ
Κάλεσμα Μπαλτάκου σε Μπακογιάννη για γήπεδο στη Λεωφόρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις