Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Τομ Χανκς: Ποζάρουν παρέα στην Πάρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Τομ Χανκς: Ποζάρουν παρέα στην Πάρο

Μητσοτάκης - Τομ Χανκς: Στην φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τόμ Χάνκς δείχνει υπερήφανος το ελληνικό του διαβατήριο.

Μητσοτάκης – Τομ Χανκς: Υπερήφανος Έλληνας δηλώνει ο Τομ Χάνκς και ποζάρει καμαρωτός μαζί με την σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα μαζί με το ελληνικό του διαβατήριο. Ο ίδιος ο διάσημος ηθοποιός που προσβλήθηκε από κορονοϊό και έμεινε για μεγάλο διάστημα σε καραντίνα και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, έφθασαν στη χώρα μας, όπως κάθε χρόνο, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη βίλα τους στην Αντίπαρο. Ετσι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα που ξέκλεψαν κάποιες ημέρες για διακοπές στο νησί.

Ο κ. Μητσοτάκης ανήρτησε μάλιστα μια κοινή φωτογραφία τους στο λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον ποζάρουν υπερήφανοι κρατώντας τα χέρια τα ελληνικά τους διαβατήρια. Τη φωτογραφία συνόδευσε ο πρωθυπουργός με το σχόλιο: “Είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες!” Σημειώνεται ότι ο Τόμ Χάνκς έφθασε στη χώρα μας μετά από την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, τα συμπτώματα της οποίας αφηγήθηκε σε ξένους δημοσιογράφους, ενώ έχει κάνει και πολλές αναρτήσεις για την ανάγκη να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Δείτε ακόμη

Ο Μητσοτάκης στη Θηρασιά με καπελάκι και βερμούδα – Έκανε σε χρόνο ρεκόρ ό,τι ζήτησαν
Μητσοτάκης σε Χρηστίδη: «Άντε να δούμε λίγο μπασκετάκι»
Ευδιάθετος ο Μητσοτάκης: “Βεβαίως να πάτε διακοπές, ακόμα και στο Καστελόριζο”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις