Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Φορμαρισμένες και ισόπαλες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Φορμαρισμένες και ισόπαλες

Serie A - αγωνιστικό: Αήττητες μετά την επανέναρξη αμφότερες - Τσαλχάνογλου και Ζαπάτα τα γκολ που σφράγισαν το τελικό σκορ

Serie A – αγωνιστικό: Δεν χάνουνε με τίποτα. Μίλαν και Αταλάντα ήρθαν ισόπαλες με 1-1, στο Σαν Σίρο. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 6η θέση και απέκτησαν μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από την Νάπολι, που την καταδιώκει. Από την άλλη, η Αταλάντα παρέμεινε στην 2η θέση, ωστόσο, δεν κατάφερε να μειώσει την διαφορά από την Γιουβέντους και   δίνει την δυνατότητα στη Ίντερ να την προσπεράσει. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά.

Η Μίλαν πήρε το προβάδισμα γρήγορα με τον Τσαλχάνογλου να ανοίγει το σκορ στο 14’. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.  Έφτασαν κοντά στο 26’, αφού κέρδισαν πέναλτι, ωστόσο, ο Ντοναρούμα έπεσε σωστά και μπλόκαρε. Το κατάφερε στο 34’ με τον Ζαπάτα να κάνει το 1-1.

Serie A – αγωνιστικό: Το β΄ μέρος

Στο β μέρος, οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικό και κυνήγησαν το γκολ, που θα τους έδινε το προβάδισμα. Δημιούργησαν φάσεις, απείλησαν τους δύο γκολκίπερ όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος με τις δύο ομάδες να ανοίγονται. Η Μίλαν ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά. Πιο συγκεκριμένα, ο Τσαλχάνογλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1, όμως το σου του κατέληξε στο δοκάρι. Έτσι, παρέμεινε το μάτς ισόπαλο και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Δείτε ακόμη:

“Ταξίδια για μπάσκετ μόνο με κυβερνητική εντολή”
Μίλαν και Αταλάντα για τη δόξα και όχι μόνο
Γιάννης Καραλής στο ΟΠΑΠ Game Time: «Χιτσκοκικό φινάλε στην Premier League»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις