Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – ΑΜΕΑ: Ιδρύθηκε τμήμα ποδοσφαίρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – ΑΜΕΑ: Ιδρύθηκε τμήμα ποδοσφαίρου

ΠΑΟ - ΑΜΕΑ: Σπουδαία κίνηση του συλλόγου, ο οποίος, ενημέρωσε για την δημιουργία του τμήματος, με επίσημη ανακοίνωσή του

ΠΑΟΑΜΕΑ: Σε μια σπουδαία απόφαση προέβη ο Παναθηναϊκός. Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να δημιουργήσουν ποδοσφαιρικό τμήμα ΑΜΕΑ, που θα συμμετάσχει στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της χώρας μας. Αυτό θα είναι το 7ο τμήμα της ομάδας. Hδη έχουν δημιουργηθεί τμήματα μπάσκετ, ξιφασκίας, κολύμβησης, πινγκ πονγκ, ποδηλασίας και τοξοβολίας. Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση του συλλόγου, ο οποίος, ενημέρωσε για την δημιουργία του τμήματος, με ανακοίνωση του.

Η δημιουργία ποδοσφαιρικού τμήματος είναι κάτι καινοτόμο για την χώρα μας, αφού θα είναι από τις πρώτες ομάδες ΑΜΕΑ, που δημιουργούνται. και το μόνο που μένει, είναι να ανακοινώσει τους όρους που χρειάζονται για να συμμετέχει κάποιος στην ομάδα. Η απόφαση αυτή πρέπει να δείξει τον δρόμο και στους υπόλοιπος συλλόγους και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

ΠΑΟ – ΑΜΕΑ: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ τηρώντας την υπόσχεση που έθεσε εξαρχής για την καλλιέργεια και νέων αθλημάτων στη χώρα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας με ακρωτηριασμένους αθλητές και τη συμμετοχή της στο πρώτο αναπτυξιακό πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό άθλημα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της FIFA καλλιεργώντας αντίστοιχα όλες τις γνωστές διεθνείς συλλογικές διοργανώσεις όπως το… Champions League για αθλητές με ακρωτηριασμό. Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι όροι συμμετοχής που προβλέπεται κάποιος αθλητής ΑμεΑ να διαθέτει ώστε να συμμετάσχει στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα».

Δείτε ακόμη:

“Ταξίδια για μπάσκετ μόνο με κυβερνητική εντολή”
Απρόσμενη πρόταση του Αλαφούζου για “Νέα Λεωφόρο”!
Η Ιντερ κόντρα στη Τζένοα που παλεύει για τη σωτηρία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις