Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – γήπεδο: Αλλα Ενωσίτικα Κόλπα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – γήπεδο: Αλλα Ενωσίτικα Κόλπα!

ΑΕΚ - γήπεδο: Κανένα μέτρο χαμένο στη νέα έδρα - Πτυσσόμενη εξέδρα 120 θέσεων θα καλύπτει τη μιά είσοδο στην υπερσύγχρονη “ΟΠΑΠ Arena”

ΑΕΚ – γήπεδο: Εξέδρα πάνω από την μία είσοδο της θα έχει η “Αγιά Σοφιά ΟPAP Arena”. Όπως αποκάλυψε το OPEN σε βίντεο του σήμερα, το νέο γήπεδο της “ένωσης” θα έχει μία ακόμα εξέδρα στην είσοδο της, από την μεριά του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας. Αυτή είναι μια ευχάριστη είδηση από πλευράς ΑΕΚ. Και πόσο μάλλον για τους οπαδούς της, που ανυπομονούν να επιστρέψουν στην φυσική τους έδρα. Η συγκεκριμένη κερκίδα η οποία θα είναι πτυσσόμενη και η οποία θα εγκαθίσταται πριν από τους αγώνες της ομάδας, θα καλύπτει την μία είσοδο της “Αγιάς Σοφιάς”. Ενώ, όπως αναφέρεται στο βίντεο, θα έχει χωρητικότητα 120 θέσεων παραπάνω από την ήδη ανακοινωμένη χωρητικότητα .

Τα έργα στο γήπεδο  της Ενωσης προχωρούν με γοργό ρυθμό.  Ολα δείχνουν πως θα είναι γρήγορα έτοιμο για να στεγάσει την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν την στήριξη του κόσμου και προχώρησαν σε αυτή τη μεγάλη απόφαση. Έτσι, θα υπάρξει ακόμα μια κερκίδα που θα φιλοξενεί 120 οπαδούς της ομάδας, μεγαλώνοντας την χωρητικότητα και κάνοντας την ακόμα πιο “δυνατή”. Η κερκίδα δεν θα είναι μόνιμη και θα τοποθετείται αποκλειστικά πριν τους αγώνες των “κιτρινόμαυρων”. Ενώ, θα μαζεύεται αμέσως μόλις ολοκληρώνεται ο εκάστοτε αγώνας.

ΑΕΚ – γήπεδο: Το βίντεο

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το πλάνο για το γήπεδο της ΑΕΚ, μέσω των πλάνων, που έδωσε το κανάλι σε σημερινή του εκπομπή.

Δείτε ακόμη:

“Ταξίδια για μπάσκετ μόνο με κυβερνητική εντολή”
Απρόσμενη πρόταση του Αλαφούζου για “Νέα Λεωφόρο”!
Η Ιντερ κόντρα στη Τζένοα που παλεύει για τη σωτηρία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις