Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μελ Γκίμπσον – κορονοϊός: Αποκάλυψη από την Daily Telegraph
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μελ Γκίμπσον – κορονοϊός: Αποκάλυψη από την Daily Telegraph

Μελ Γκίμπσον – κορονοϊός: Ο 64χρονος Γκίμπσον έμεινε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο και του χορηγήθηκε το φάρμακο Remdesivir.

Μελ Γκίμπσον – κορονοϊός: Η εφημερίδα Daily Telegraph προχώρησε στην αποκάλυψη ότι ο διάσημος ηθοποιός Μελ Γκίμπσον νόσησε με κορονοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μια εβδομάδα σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις οποίες στη συνέχεια επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του 64χρονου ηθοποιού, ο Γκίμπσον διαγνώστηκε με κορονοϊό τον περασμένο Απρίλιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πώς κόλλησε τον ιό ο Αυστραλός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στον Γκίμπσον χορηγήθηκε Remdesivir στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε για επτά ημέρες. Έκτοτε, καταλήγουν οι ίδιες πηγές, ο 64χρονος ηθοποιός έχει υποβληθεί αρκετές φορές σε τεστ για κορονοϊό τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά.

Ο φοβικός Μελ

Πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός Γουινόνα Ράιντερ μιλώντας στους Sunday Times, προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες για τον Μελ Γκίμπσον. Σύμφωνα με την ίδια ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης προχώρησε σε αντισημιτικά σχόλια σε βάρος της σε πάρτι στο οποίο βρέθηκαν μαζί το 1995. «Όταν ήρθε στην κουβέντα το θέμα της πίστης μου ο Μελ με ρώτησε “δεν είσαι oven dodger, είσαι;”» χρησιμοποιώντας μια έκφραση που χρησιμοποιείται με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο σκότωναν τους Εβραίους στο Ολοκαύτωμα.

Η 48χρονη ηθοποιός υποστήριξε, επίσης, ότι στο ίδιο πάρτι όταν ο «Μπρέιβχαρτ» κατάλαβε ότι ο φίλος της Ράιντερ ήταν γκέι τη ρώτησε «περίμενε, αυτό σημαίνει ότι θα κολλήσω AIDS;». Εκπρόσωποι του 64χρονου Γκίμπσον αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βάρος του υποστηρίζοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που λέει τα ίδια ψέματα η Ράιντερ. Όπως ξεκαθάρισαν, μάλιστα, ο Μελ Γκίμπσον «δεν ζήτησε συγγνώμη τότε, δεν θα το κάνει και τώρα για τα ψέματα που λέει η ίδια».

Δείτε ακόμη

Η Κιμ Καρντάσιαν ζητά την κατανόηση των ΜΜΕ – “Ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή”

Η Κιμ Καρντάσιαν ζητά την κατανόηση των ΜΜΕ – “Ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή”

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η καρδιά του ελληνισμού χτυπάει στο Καστελόριζο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις