Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κάνιε Γουέστ – διπολική διαταραχή: Η Κιμ Καρντάσιαν ζητά την κατανόηση των ΜΜΕ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάνιε Γουέστ – διπολική διαταραχή: Η Κιμ Καρντάσιαν ζητά την κατανόηση των ΜΜΕ

Κάνιε Γουέστ - διπολική διαταραχή: Η ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν ακολουθεί μια ακόμη σειρά από tweet του Κάνιε Γουέστ, μεταξύ άλλων ενός στο οποίο γράφει πως προσπαθεί να πάρει διαζύγιο από την Καρντάσιαν.

Κάνιε Γουέστ – διπολική διαταραχή: Το παραλήρημα του συζύγου της, Κάνιε Γουέστ, σχολίασε μέσω Instagram η Κιμ Καρντάσιαν, επιχειρώντας να βάλει τέλος στις όποιες φήμες. Η Κιμ Καρντάσιαν είπε σήμερα ότι ο ράπερ σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ, υποφέρει από διπολική διαταραχή και ζήτησε συμπόνια και ενσυναίσθηση, καθώς εκείνος και η οικογένειά του προσπαθούν να διαχειριστούν την ασθένειά του. Η δήλωσή της αποτελεί το πρώτο δημόσιο σχόλιό της έπειτα από εβδομάδες ασυνάρτητων συνεντεύξεων, δημόσιων εμφανίσεων και αναρτήσεων στο Twitter από τον Γουέστ, οι οποίες ήγειραν ανησυχία σχετικά με την ψυχική υγεία του τραγουδιστή.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή», έγραψε η Κιμ, περιγράφοντάς τον ως έναν «ευφυή αλλά περίπλοκο άνθρωπο». Η Καρντάσιαν δεν αναφέρθηκε στα σχέδια του Γουέστ να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020. «Εκείνοι που βρίσκονται κοντά στον Κάνιε γνωρίζουν την καρδιά του και κατανοούν ότι οι δηλώσεις του μερικές φορές δεν συμφωνούν με τις προθέσεις του», αναφέρει επίσης η επιχειρηματίας.

Η ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν ακολουθεί μια ακόμη σειρά από tweet του Κάνιε Γουέστ, μεταξύ άλλων ενός στο οποίο γράφει πως προσπαθεί να πάρει διαζύγιο από την Καρντάσιαν. Το tweet γρήγορα διαγράφηκε. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, υποστήριξε ότι η οικογένειά του προσπαθεί να τον πείσει να πάει σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα. Η Κιμ Καρντάσιαν έγραψε πως εκείνη και η οικογένειά της προσπαθούν να βρουν βοήθεια για τον σύζυγό της και μίλησε για το στίγμα και τις παρανοήσεις γύρω από το θέμα της ψυχικής υγείας. «Ζητώ ευγενικά από τα ΜΜΕ και το κοινό να μας δώσουν τη συμπόνια και την ενσυναίσθηση που χρειαζόμαστε προκειμένου να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε αυτό», τόνισε.

Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: Ζουν χωριστά;

Πηγές πάντως ανέφεραν στη Sun ότι η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ «ζουν χωριστά» και ήταν στα μαχαίρια με «καθημερινές αναταραχές» κατά τη διάρκεια του lockdown. Όπως υπενθυμίζει η Daily Mail, ο ράπερ Meek Milll είχε επαινέσει την Κιμ Καρντάσιαν για το έργο της για τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης πέρυσι. Υπενθυμίζεται ότι ο Γουέστ ανακοίνωσε ότι θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος στις 4 Ιουλίου και πραγματοποίησε την πρώτη του συγκέντρωση στη Νότια Καρολίνα την Κυριακή, αλλά οι ακριβείς προθέσεις του παραμένουν ασαφείς.

Ο σκεπτικισμός σχετικά με το αν θα πρέπει να συνεχίσει την εκστρατεία του έρχεται μια μέρα μετά από άλλη έκρηξη στο Twitter στην οποία κατηγόρησε τη σύζυγό του ότι προσπάθησε να ζητήσει από τους γιατρούς να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο. Ο 43χρονος ράπερ είχε κάνει μια σειρά από ομολογουμένως ασυνήθιστες αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Twitter, τις οποίες ωστόσο διέγραψε μετά από μία ώρα περίπου. Οι αναρτήσεις έγιναν μόλις 24 ώρες μετά την ομιλία του στην πρώτη του προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία των ΗΠΑ, στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε δημόσια πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν, είχαν σκεφτεί να κάνει έκτρωση η διάσημη τηλεπερσόνα όταν ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τη Νορθ.

Μετά την ομιλία του, διάφορες πηγές ισχυρίστηκαν πως η Κιμ Καρντάσιαν σκέφτηκε να τον χωρίσει αν δεν αποσύρει την προεδρική υποψηφιότητά του και πως ήταν «έξαλλη» μαζί του που μίλησε στο κοινό για την 7χρονη κόρη τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις