Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Avatar 2: Ένα χρόνο μετά λόγω κορονοϊού
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Avatar 2: Ένα χρόνο μετά λόγω κορονοϊού

Avatar 2: H Disney ανακοίνωσε ότι καθυστερεί κατά έναν χρόνο την πρεμιέρα των ταινιών «Avatar» και «Star Wars».

Avatar 2: Με ανακοίνωσή της η εταιρεία Disney πληροφόρησε το κοινό ότι καθυστερεί κατά έναν χρόνο την πρεμιέρα των ταινιών «Avatar» και «Star Wars». Η πρεμιέρα της ταινίας «Avatar 2» προγραμματίστηκε τώρα για το Δεκέμβριο του 2022, ενώ η πρεμιέρα της επόμενης ταινίας «Star Wars» θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2023.  Παράλληλα η Walt Disney Co ανέβαλε επ’ αόριστον την πρεμιέρα της ταινίας «Mulan», όπως ανακοίνωσε σχετικά η εταιρεία, επιφέροντας ένα νέο πλήγμα στους διαχειριστές των κινηματογραφικών αιθουσών που διατηρούσαν ελπίδες ότι η προβολή της ταινίας αυτής θα βοηθούσε να προσελκύσουν το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες στη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

«H πρεμιέρα της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, ενώ η προβολή της αναβλήθηκε αρκετές φορές, καθώς αρκετές κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν κλειστές, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού. Ο πιο πρόσφατος προγραμματισμός ανέφερε ότι η πρώτη προβολή της θα γινόταν στις 21 Αυγούστου.

Τι θα γίνει με τα σίκουελ

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε το “Avatar 2” θα κυκλοφορήσει πλέον στις 16 Δεκεμβρίου 2022, το “Avatar 3” στις 20 Δεκεμβρίου 2024, το “Avatar 4” στις 18 Δεκεμβρίου 2026 και το “Avatar 5” στις 22 Δεκεμβρίου 2028. Η νέα ταινία “Star Wars” θα κάνει το ντεμπούτο της στις 22 Δεκεμβρίου 2023, ενώ τα υπόλοιπα μέρη της τριλογίας θα κάνουν την εμφάνισή τους στις 19 Δεκεμβρίου 2025 και 17 Δεκεμβρίου 2027, αντίστοιχα. Στο “Avatar 2” θα δούμε νέα τεχνολογία και μέρη της Pandora, ενώ θα λαμβάνει χώρα χρόνια μετά την πρώτη ταινία και θα επικεντρώνεται στη νέα γενιά χαρακτήρων, δηλαδή στα παιδιά των Jake και Neytiri, αλλά και νεαρούς χαρακτήρες της φυλής Metkayina.

Θα πρωταγωνιστούν οι Kate Winslet, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Oona Chaplin, Michelle Yeoh, Vin Diesel, Sam Worthington, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi, Jemaine Clement, Cliff Curtis, David Thewlis, Edie Falco, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder, Matt Gerald, Brendan Cowell και CJ Jones, ενώ στο σύνολό τους, οι τέσσερις ταινίες θα κοστίσουν κοντά στο $1 δισ.. Η νέα τριλογία “Star Wars” θα έρθει από τον Rian Johnson, (The Last Jedi) και “θα εισάγει νέους χαρακτήρες από μια γωνία του γαλαξία που η μυθολογία του Star Wars δεν έχει εξερευνήσει προηγουμένως”. Ο Johnson θα γράψει και σκηνοθετήσει την πρώτη ταινία της τριλογίας μαζί με τον Ram Bergman ως παραγωγό.

Δείτε ακόμη

Η Κιμ Καρντάσιαν ζητά την κατανόηση των ΜΜΕ – “Ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή”
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η καρδιά του ελληνισμού χτυπάει στο Καστελόριζο
Αλίκη: 24 χρόνια από τη μέρα που “έφυγε” το το γλυκό πουλί της νιότης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις