Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Σισέ: Χείμαρρος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Σισέ: Χείμαρρος

Παναθηναϊκός - Σισέ: Ο Σισέ σε συνέντευξή του στο ποδοσφαιρικό περιοδικό 4-4-2 μίλησε για ΠΑΟ, Μαρινακη, διατησία και… τα Tattoo του!

Παναθηναϊκός – Σισέ: Αποκαλυπτικός ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ. Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Four Four Two», ο Γάλλος επιθετικός έδειξε για ακόμη μία φορά την αγάπη, που τρέφει για το «τριφύλλι». Ενώ, αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Επίσης, μίλησε για την πέρασμα του από την Μασσαλία και το Λίβερπουλ. Αναφέρθηκε στην ζωή του στην χώρα μας και το ποδόσφαιρο της. Ενώ, μεγάλο κομμάτι της συνέντευξης ήταν και το θέμα της διαιτησίας στην χώρα μας. Για την οποία ο Γάλλος δεν έχει και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Σίσε για τους «πράσινους» δήλωσε: «Πέρασα φανταστικά στην Ελλάδα. Αγαπώ το κλαμπ». Ενώ, για το τατουάζ με το «τριφύλλι» ανέφερε: «Όντως έχω κάνει τατουάζ με το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτό και τα αστέρια του Champions League που έκανα μετά την κατάκτηση με τη Λίβερπουλ είναι τα μοναδικά πάνω μου που συνδέονται με το ποδόσφαιρο». Για το επεισοδιακό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το 2011, και την κόντρα του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είπε: «Είχα έναν τσακωμό με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού μετά από ένα ντέρμπι. Δεν ήρθαμε σε επαφή αλλά δεν συμπαθούσαμε ο ένας τον άλλο».

 

Παναθηναϊκός – Σισέ: “Ποιος διαιτητεύει, εσύ ή αυτός;”

Τελειώνοντας τη συνέντευξη, αναφέρθηκε και στην διαιτησία που αντιμετώπισε στην χώρα μας, δηλώνοντας πως: «Είχα πολλά θέματα με τη διαιτησία. Έχει περάσει καιρός αλλά ακόμη με ενοχλεί όταν τα θυμάμαι. Ήταν τόσο κακές οι αποφάσεις και μία φορά χάσαμε ένα κρίσιμο ματς λόγω μιας τέτοιας απόφασης. Έπρεπε να αντιμετωπίσω τον διαιτητή καθώς είχα πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ. “Ήταν οφσάιντ” τον ρώτησα; “Όχι” μου απάντησε. “Τότε γιατί το ακύρωσες” τον ξαναρώτησα. “Έ, ξέρεις ο βοηθός σήκωσε τη σημαία” μου είπε και τον ρώτησα “Ποιος διαιτητεύει; Εσύ ή αυτός”. Ήταν πολύ γελοίο».

Δείτε ακόμη:

“Ταξίδια για μπάσκετ μόνο με κυβερνητική εντολή”
Μίλαν και Αταλάντα για τη δόξα και όχι μόνο
Γιάννης Καραλής στο ΟΠΑΠ Game Time: «Χιτσκοκικό φινάλε στην Premier League»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις