Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – Εργαζόμενοι: Ξέσπασμα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Εργαζόμενοι: Ξέσπασμα!

ΕΠΟ - Εργαζόμενοι: Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΕΠΟ λάβρος κατά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κ. Καραπαπά, για τη στοχοποιηση της Δώρας Δημητρίου

ΕΠΟ – Εργαζόμενοι: Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον Σύλλογο Υπαλλήλων της ΕΠΟ, για την στοχοποίηση της κόρης του κ. Παναγιώτη Δημητρίου, από τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» έχουν ως εξιλαστήριο θύμα την κόρη του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων, Δώρα Δημητρίου. Η οποία ήταν η υπεύθυνη του ελέγχου του «Γ. Καμάρας». Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΕΠΟ σκέφτεται να προβεί σε μηνύσεις κατά της ομάδας του Πειραιά και εξέφρασε την δυσαρέσκεια του μέσω ανακοίνωσης.

Η στοχοποίηση από πλευράς του Ολυμπιακού έγινε μέσω σάιτ αλλά και με δηλώσεις του αντιπροέδρου του, Κωνσταντίνου Καραπαπά, στο ραδιόφωνο. Θυμίζουμε, ο κ. Καραπαπάς είχε ένα επεισόδιο και με τον ίδιο τον κ. Δημητρίου. Η αντίδραση των υπαλλήλων της ΕΠΟ ήταν άμεση, οι οποίοι μάλιστα ανέφεραν πως: «επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός µας.

ΕΠΟ – Εργαζόμενοι: “Ως εδώ και μη παρέκει”

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Ομοσπονδίας: “Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα αθλητικού site το οποίο αναφέρεται ονομαστικά σε υπάλληλο της Ομοσπονδίας και µέλος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, από το Δ.Σ. του ΣΥΕΠΟ ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

* Οι υπάλληλοι της ΕΠΟ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους βάσει των αρμοδιοτήτων που τους έχουν εκχωρηθεί από την υπηρεσία. Φέρουν εις πέρας, ως οφείλουν, τις υποχρεώσεις τους, σύμφωνα µε τα καθήκοντα τα οποία απορρέουν από τα τμήματα στα οποία ανήκουν. Η κάθε εργασία, έχει ως τελικό αποδέκτη τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, η οποία και λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις.

* Θεωρούμε ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο και πέρα από κάθε λογική και ηθική, να εμπλέκονται εργαζόμενοι σε δημοσιεύματα, τα οποία ως μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν την Ομοσπονδία.

* Tο τελευταίο δημοσίευμα είναι το πιο πρόσφατο από µια σειρά παρόμοιου τύπου, τα οποία περιέχουν ανυπόστατα στοιχεία, είναι μειωτικά και προσβλητικά και στοχοποιούν ανθρώπους οι οποίοι κάνουν απλώς τη δουλειά τους.

Ως εδώ και µη παρέκει!

Για αυτή την τελευταία περίπτωση, όπως και για κάθε παρόμοια ενέργεια από δω και στο εξής, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός µας.

Κάθε φορά που κάποιος ή κάποιοι θα θελήσουν να εμπλέξουν επώνυμα ή ανώνυμα εργαζόμενους-μέλη µας σε οπαδικά παιχνίδια, θα βρεθούν αντιμέτωποι µε τον ΣΥΕΠΟ στα ελληνικά δικαστήρια!”.

Δείτε ακόμη:

Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ διέλυσε αδιάφορα ……5-3 την Τσέλσι
Η Τζένοα κέρδισε τη Σαπμντόρια 2-1 εκτός έδρας και ελπίζει βάσιμα σε σωτηρία
Έκανε την… έκπληξη με νέα επιστολή προς ΕΠΟ για τον τελικό ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις