Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σπανάκης: «Μεγάλη επιτυχία Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπανάκης: «Μεγάλη επιτυχία Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες»

Βασίλης Σπανάκης: «Μεγάλη επιτυχία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη» χαρακτήρισε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπανάκης Βασίλης στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής που εξασφαλίζει ένα συνολικό πακέτο άνω των 70 δισ. ευρώ για τη χώρα μας.

Βασίλης Σπανάκης: «Μεγάλη επιτυχία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη» χαρακτήρισε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπανάκης Βασίλης-Πέτρος την απόφαση της Συνόδου Κορυφής που εξασφαλίζει ένα συνολικό πακέτο άνω των 70 δισ. ευρώ για τη χώρα μας. «Η μεγάλη επιτυχία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, έδειξε ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει δρόμος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει και τη θέληση και τη δύναμη να οδηγήσει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης. Το απέδειξε για άλλη μια φορά εξασφαλίζοντας περισσότερα από 70 δισ. για τη χώρα μας την πιο κρίσιμη στιγμή, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Κι ο δρόμος με οδηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι μπροστά μας», δήλωσε ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα της Αθήνας.

Δείτε ακόμη

Σπανάκης σε ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό: «Δεν ψηφίζετε τις τροπολογίες που φέρνουν επενδύσεις, θέσεις εργασίας και ανάπτυξη».
Σπανάκης: Διασφαλίζονται τα δημοκρατικά δικαιώματα όλων των πολιτών (vid)
Δίκαιη φορολόγηση των αναδρομικών των συνταξιούχων – Το θέμα είχε αναδείξει ο Βασίλης Σπανάκης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις