Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασίλης Σπανάκης: Διασφαλίζονται τα δημοκρατικά δικαιώματα όλων των πολιτών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Σπανάκης: Διασφαλίζονται τα δημοκρατικά δικαιώματα όλων των πολιτών

Βασίλης Σπανάκης: Την αξιοπιστία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στις προεκλογικές της δεσμεύσεις που οδηγούν τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και αναβαθμίζουν την πολιτική ζωή του τόπου επεσήμανε με την ομιλία του στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του Νόμου για τις διαδηλώσεις.

Βασίλης Σπανάκης: Την αξιοπιστία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στις προεκλογικές της δεσμεύσεις που οδηγούν τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και αναβαθμίζουν την πολιτική ζωή του τόπου επεσήμανε με την ομιλία του στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του Νόμου για τις διαδηλώσεις ο Βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Σπανάκης. Η παρέμβαση του κ. Σπανάκη είχε ιδιαίτερη βαρύτητα,  αφού ο ίδιος υπήρξε στο παρελθόν εκλεγμένος πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων.

«Παν μέτρον άριστον» είπε ο κ. Σπανάκης θυμίζοντας σε όλους ότι το «μέτρον» είναι που διασφαλίζει τα δημοκρατικά δικαιώματα όλων των πολιτών και περιορίζει τις ακρότητες και τις υπερβολές.  Ο κ. Σπανάκης τόνισε τέλος,  την ανάγκη να εφαρμοστεί το ρυθμιστικό πλαίσιο για τις πορείες, ώστε να ασκείται κανονικά ακόμη και από μικρές μειοψηφίες το δικαίωμα να διαδηλώνουν, χωρίς όμως να ταλαιπωρούνται οι υπόλοιποι πολίτες. Παρακολουθείστε την ομιλία εδώ:

Σπανάκης: Διασφαλίζονται τα δημοκρατικά δικαιώματα όλων των πολιτών.

Δείτε ακόμη

Δίκαιη φορολόγηση των αναδρομικών των συνταξιούχων – Το θέμα είχε αναδείξει ο Βασίλης Σπανάκης
Σπανάκης για Ελληνικό: “Ανοίγει σήμερα από τα Νότια μια νέα σελίδα για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας”
Βασίλης Σπανάκης: «Προτεραιότητα μας η ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις